Amazing tým se představuje

23. November 2020
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Být součástí Amazing Places je jako být součástí jedné velké rodiny. Rodiny, kde mají všichni jedno společné - objevování kouzelných míst je naše srdcová záležitost. Ať už to jsou zaměstnanci, externisté, nebo ambasadoři, kteří vyrážejí na cesty a ukazují fanouškům jedno “amazing” místo za druhým. Srdce téhle rodiny bije v pražském Karlíně, v kanceláři tak akorát velké pro tým, který se stará o každodenní chod projektu. A my vám ho teď představíme.

Petr je zakladatel projektů Amazing Places, Hero Hotel, Kouzelné chaloupky a buďte připraveni, že přijdou i další. Neustále sype z rukávu nové nápady a nepřestává celý tým inspirovat. V hotelovém businessu se pohybuje už více jak dvacet let a vedle Amazing Places se stále stará o dva hotely v centru Prahy. Hotel Casa Marcello a Art Hotel Praha stále patří do srdcovky rodiny Kotíkovy. Casa je tak trochu i druhým domovem pro celý náš tým, kde vždycky najdeme usměvavou Kačku Kotíkovou. Když Petr zrovna nevymýšlí nové nápady a není na schůzkách s partnery, tak stále objevuje kouzelná místa po Česku se svou ženou a třemi dětmi.

 

Martina je pravou rukou Petra a zvládá práce všeho druhu. Takový renesanční člověk, který napíše článek, vyřídí spolupráci s kouzelnými místy i obchodními partnery a pak se vrhne na IT záležitosti. Večer se nás pak s úsměvem zeptá, jestli jsme spokojení a může nám nějak pomoc. Prostě úžasně pozitivní a organizovaný člověk, bez kterého by v našem týmu asi zavládla anarchie. Marťa bere telefony i v noci a o víkendech, ale to raději nezkoušejte. Jezdí totiž ráda na výlety do přírody, za architekturou a ráda si zajde do galerie nebo přednášky o umění, tak ať z toho volna také něco má. Každopádně, když Martě zavoláte, tak se můžete spolehnout, že bude vše potřebné vyřízeno.

 

Klára je naše hlavní guru přes obsah a sociální média. Mezi její domény patří Instagram a spolupráce s našimi ambasadory, ale díky svým zkušenostem ráda pomůže se vším, co je potřeba. V poslední době intenzivně pracuje na našem novém projektu Kouzelné chaloupky, který už teď můžete sledovat na sociálních sítích a brzy přijdou i nové webovky. Sama je nadšená chalupářka, i když většinu svého života strávila cestováním po celém světě. Téměř sedm let pořádala akce pro Socialbakers a mezitím si střihla i práci pro tenisové Australian Open a podílela se také na organizaci Laver Cupu. Teď už zakořenila v Česku, kde se stará o Vejminek - její vlastní chaloupku v Českém Švýcarsku, kterou také najdete mezi našimi kouzelnými místy. Do toho rekonstruuje novou chatku a stále vymýšlí nový obsah pro Amazing Places.

 

Jirka pro nás objevuje kouzelná místa na kole a jeho tipy na výlety můžete sledovat na instagramovém účtu Amazing Places na kole. Původně vystudoval geografii, ale zběhl do kreativních vod marketingu a cestovního ruchu. Téměř sedm let pracoval v Czech Tourism a většinu doby strávil na Newyorské pobočce, kde měl na starosti marketingové kampaně, sociální sítě a práci s influencery. Když zrovna neobjevuje krásy Česka na kole, tak podniká s výběrovou kávou v rodinné firmě na severu Čech, pomáhá českým značkám v marketingové komunikaci a do toho krásně fotí. Tyhle naše týmové fotky jsou také Jirkova práce.

 

Sára je věkově nejmladší člen našeho týmu, ale co se týče financí, tak si s ní nezadáme. Vyřeší vše přes faktury, tabulky a systémy, aby projekt Amazing Places fungoval po finanční stránce jako hodinky. Sára je původem od Sedlčan, na které nedá dopustit. Má náš neutuchající obdiv, že každý den dojíždí tři hodiny do kanceláře. Když zrovna nesedí za volantem nebo u počítače, tak ráda výletuje, chodí do přírody a dá si do těla při běhu, nebo na kole. Její sportovní výkony jsou patrné i v našem týmu, kdy Sáře nedělá problém napnout síly, když je potřeba po finanční stránce cokoliv dotáhnout.

 

Vašek je náš ředitel obchodu a marketingu, a zároveň se stará o blaho týmu accountů. Každý týden nám zorganizuje schůzky, na kterých probíráme, co našim partnerům poskytneme, aby naše spolupráce byla co nejvíce přínosná a zároveň efektivní. Vašek se v hotelovém businessu pohybuje více jak dvacet let a prošel si několika hotely v Praze, Karlových Varech, ale také v Německu, kde se staral především o obchod. Když zrovna nevymýšlí strategie pro naší práci, najdete ho v přírodě s rodinou na výletech, u vody, na longboardu, nebo s peckama v uších, když poslouchá podcasty nebo audioknihy. Pokud máte nápad na obchodní spolupráci s Amazing Places, Vašek s vámi nápad rád probere.

 

Radka je naše accountka pro jižní Čechy, Moravu, část Slovenska a Olomoucký kraj, kde také strávila svá studentská léta. Má na starosti spokojenost partnerů, aby jim u Amazing Places nic nechybělo. Radka strávila více jak pět let u Člověka v tísni, kde dva roky komunikovala s hlavními donory, aby bylo zajištěno financování projektů. Po práci ji najdete na procházkách v přírodě i ve městě, v kavárně na dlouhé snídani, nebo na kulturních akcích. Ráda objevuje nová místa v Česku i v zahraničí a tuto svou zálibu promítá i do hledání kouzelných míst pro Amazing Places.

 

Andrea je rodačka ze severních Čech a v Amazing Places má na starosti partnery z Libereckého a Ústeckého kraje. Nejvíce času však Andrejce zaberou dárkové vouchery, jejichž evidenci a distribuci má naprosto pod palcem. Je také kouzelnicí přes statistiky, tabulky a online nástroje, které nám úžasně zefektivňují práci v týmu. Po více jak deseti letech práce v travel & tourism industry se asi není čemu divit. V kanceláři je neustálým zdrojem vtípků a dobré nálady, takže máme při práci s ní neustálý úsměv na tváři. Když nám Andrejka zrovna nevyrábí dobrou náladu, tak doma kreativně tvoří se svou dcerkou, fotí zajímavé detailovky, vyrazí na inline brusle nebo pozoruje letadla (fakt, a to ani nemluvím o tom, že se vyzná v motoru auta). Velkou srdcovkou je také potápění, takže jestli máte nějaký kouzelný tip na hluboké ponory, tak také bereme.

 

Jana ve volném čase lítá s foťákem po Česku a píše tipy na výlety jako Czech by Jane. Miluje především hory a přírodu, kde je také většina jejich partnerů, o které se stará. Spolu s kolegy píše články na Amazing blog, a také se pídí po nových kouzelných místech v Polsku, která se brzy stanou součástí celého projektu. Jana se skoro deset let věnovala mezinárodní politice a díky tomu procestovala kus světa. Nakonec se však rozhodla přesedlat do online marketingu a zakotvila v Amazing Places, ze kterých už léta čerpá inspiraci pro své soukromé cesty. Když zrovna nikde nevýletí, tak si ráda užije kulturu formou knížek, divadel, galerií, a filmů, nejlépe v malých butikových kinech.

 

Honza u nás rozjíždí projekt Amazing Places v Rakousku, ve kterém si už můžete vybrat z téměř dvaceti kouzelných míst a nové stále přibývají. To ale není všechno. Vedle Rakouských partnerů se Honza stará o kouzelná místa na Vysočině a v Pardubickém kraji, podílí se na rozjezdu projektu Kouzelné chaloupky a do toho stále přichází s novými tipy na efektivitu naší práce díky novým technologiím. Když je toho hodně, tak nám přinese čokoládu, hodí do placu pár vtípků, pustí nám fajn hudbu a postará se o dobrou náladu v našem týmu. Po práci často běží do stájí za svou kobylkou Lindou a příležitostně komentuje turnaje koňského póla. Honza si s vámi rád zašprechtí a klidně i poradí, co vás ohledně Amazing Places zajímá.

Similar articles