Salon dřevostaveb 2019

30. January 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Možná jste už mezi naším výběrem kouzelných míst zaregistrovali dvě trochu netradiční místa, a to moderní dřevostavby ze stejného konceptu Domesi. Na pomezí Jizerských hor a Českého ráje najdete Domesi Concept House - Pulečný, ideální dům na víkendový odpočinek i testovací zkušenost, jak by se v takovém domě žilo. Druhý Domesi Concept House - Budíkov na Vysočině je pasivní dům, který využívá tepelné zisky převážně ze slunečního záření.

 

Za těmito a mnoha dalšími projekty stojí zkušený tým architektů realizujících dřevostavby Prodesi/Domesi. Ti se díky svým odborným zkušenostem s plánováním a architekturou dřevěných domů také postavili za organizaci mezinárodní výstavy Salon dřevostaveb 2019. V současnosti se jedná o největší nesoutěžní přehlídku moderní architektury ze dřeva ve střední Evropě.

 

Akce proběhne o druhém únorovém víkendu 9. a 10. 2. v holešovickém Vnitroblocku, kam vás jako podporovatelé akce srdečně zveme. V Salonu vás čeká představení architektonicky, konstrukčně i dispozičně zajímavých staveb na velkoplošných bannerech, ale také doprovodný program, kulturní semináře a přednášky mnoha architektů z ČR, Slovenska, Polska a Rakouska.

 

Více informací a konkrétní program se dozvíte ZDE.

Similar articles