TOP Amazing Places 2019

7. October 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

 

Dlouho očekávaný projekt je tu! Posledních několik měsíců jsme objížděli Českou a Slovenskou republiku, abychom otestovali ta nejlepší místa z Amazing Places. A konečně se můžeme pochlubit, že stejně jako loni, tak i letos vydáváme společně s týdeníkem Euro přílohu TOP Amazing Places 2019. Ti, kteří si ji nekupili v předprodeji u nás na webu, na novinových stáncích ji najdete od pondělí 7.října.

 

Loni bylo do přílohy týdeníku Euro zařazeno 110 míst, čehož jsme se původně chtěli držet i letos. Kouzelná místa ale přibývají, proto jsme jich letos zařadili do výběru neuvěřitelných 130. A musíme říct, že jejich výběr nebyl vůbec jednoduchý. Nejraději bychom vydali TOP všech Amazing Places míst, ale tak velký časopis by nám bohužel nikdo neotiskl.

 

A podle čeho jsme vybírali ta nejkouzelnější místa roku 2019? Místa si nás všechny musela získat již na první pohled a především na první krůčky. Některá místa jsme si zamilovali jedinečným designem a luxusním vybavením, jiná naopak útulným prostředím nebo tamní gastronomií. Co je ale podle nás jedno z nejdůležitějších kritérií pro zařazení do tohoto TOP výběru, tak to je personál a lidé, kteří místa tvoří. Musí z nich sršet energie a pozitivní přístup. Potom i z obyčejného místa dokáží vytvořit něco kouzelného.

 

Na své si v příloze přijde každý. Najdete v ní přehled těch nejlepších penzionů, hotelů, chaloupek, skvělých míst pro víkendový relax, kouzelná místa na Slovensku nebo třeba i v poslední době oblíbený glamping. Všechna místa jsme osobně ozkoušeli a kromě autentické recenze míst se tu dočtete i zajímavé tipy co navštívit v okolí nebo naše osobní doporučení, co si objednat v hotelové restauraci.

 

Lidé často jezdí za hranice v domnění, že za nimi najdou něco lepšího, něco, co ještě neviděli. Bohužel ale zapomínají na to, kolik krásných a ještě neprozkoumaných míst můžeme najít v České a Slovenské republice. Vyrazte proto z domu a nechte se inspirovat naším výběrem TOP Amazing Places roku 2019 a prozkoumejte alespoň jedno z míst, které vám doporučujeme.

Váš tým Amazing Places

Similar articles