Kreativní workshopy ve znamení starých časů

3. November 2022
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Nechte se vtáhnout atmosférou pravé kosmetické laboratoře, kde na vás kromě nejrůznějších vůní dýchne i tradice a historie. Z místa, kde se kreativitě meze nekladou, si kromě jedinečného zážitku odnesete i produkty podle vaší vlastní receptury. 

Kádinky, baňky a lahvičky všemožných tvarů a velikostí s kvalitními a přírodními ingrediencemi. To je základem Zážitkové laboratoře značky Manufaktura a také jejích kreativních workshopů, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, jak se tvoří tělový olej, koupelová sůl nebo třeba šampon snů. O vůni, barvě i názvu samozřejmě rozhodnete vy. Na kosmetických workshopech navíc proniknete do tradičních postupů, které značka Manufaktura pro své produkty používá a nasbíráte spoustu inspirace. Pokud patříte mezi milovníky aromaterapie nebo se snažíte najít si během dne víc času na sebe, doporučujeme workshop s tipy na tvorbu malých domácích lázní. Nebudou chybět esenciální oleje, koupelové soli ani vůně českého ovoce a tradičních bylin. Vy se díky tomu naučíte vykouzlit i z obyčejných okamžiků momenty relaxace a odpočinku. 

 

Zážitkovou laboratoř Manufaktura Experience najdete v nejstarší a největší prodejně české značky Manufaktura, kterou jsou její zákazníci už více než třicet let zvyklí navštěvovat v Melantrichově ulici v Praze. Samotný gotický dům byl součástí rozsáhlého klášterního komplexu, jehož centrem je dnes už odsvěcený kostel svatého Michala, kde kázal i Mistr Jan Hus. Genius loci se místu rozhodně nedá upřít a právě teď, po zasloužené a dlouho vysněné rekonstrukci, tyto krásné prostory znovu ožívají. 

Jak je u Manufaktury dobrým zvykem, inspiruje se i v tomto případě estetikou starých časů, která k tradiční výrobě neodmyslitelně patří. V interiéru je tato myšlenka podpořená zejména upcyclingem, kdy designeři vdechují nový život starším kusům nábytku, které tak mohou ještě dlouho sloužit a atmosféře gotického domu navíc perfektně sedí. Originální prostory laboratoře jsou navíc jako stvořené pro pořádání soukromých akcí od narozeninových oslav přes rozlučky se svobodou až k firemním teambuildingům, pro které bude výroba kosmetiky nápaditým zpestřením. Tak až budete mít cestu do centra Prahy, vydejte se za voňavými zážitky, které ve vás zanechají mnoho krásných vzpomínek a budou ozdobou vaší koupelny… Více informací včetně možnosti rezervace zážitků najdete na experience.manufaktura.cz.

Similar articles