Podpořte Amazing Magazin na HitHitu a staňte se předplatiteli

11. May 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

První číslo časopisu je na nás, ale abychom ho mohli vydávat i nadále, potřebujeme předplatitele. Co nejvíce lidí, kteří ocení naše úsili a budou s námi sdílet stejnou vášeň pro příběhy. Budeme neskutečně rádi, když se právě vy stanete jedním z nich a co čtvrt roku budete listovat stránkami plnými inspirace. Jenom v prvním čísle na vás čekají skvělé rozhovory například s Dominikem Ferim, Veronikou Arichtevou nebo Ester Geislerovou. Velkým tématem letního vydání je také stále více oblíbený glamping a my vám ukážeme ta nejkrásnější glampingová místa v Česku. Náš projekt můžete na platformě HitHit podpořit zde.

 

Jak to začalo?

Objevování těch nejkrásnějších míst v Česku je v Amazing Places naše vášeň. Čím více se věnujeme hledání nových ubytování a péči o stávající kouzelná místa, tím častěji se ujišťujeme v nezastupitelné roli lidí - tvůrců projektů. Podobu chalupy nebo penzionu tvoří jeho majitelé, kamarád architekt i místní truhlář. Nejde o dům jako takový, ale o duši, kterou mu jeho majitelé vnuknou.

Rozhodli jsme se proto, že vám o těchto lidech (a nejen o nich) řekneme víc. O všech těch, kteří se rozhodli vystavět svůj sen i o těch, kteří svých cílů už dosáhli. Budeme pro vás zpovídat osobnosti z rozmanitých oborů, které nás baví bez ohledu na to, jak moc souzní s mainstreamem.

 

Na přelomu května a června letošního roku spouštíme náš nový projekt - tištěný čtvrtletník Amazing Magazin. Ten bude na více jak 160 stranách přinášet nejzajímavější novinky, tipy a zážitky z cestování společně s inspirativními okruhy od designu, architektury, gastronomie až po udržitelnost. Dočtete se o příbězích a osudech lidí, kteří nás zaujali a o tématech, které neplují po povrchu. Krása je naší každodenní radostí, kterou s vámi chceme sdílet. Magazin tvoříme dle našeho stylu, nehledíme na trendy, chceme aby působil opravdově, pro někoho až svérázně. Ale vždy s ohledem na to, aby vás i nás bavil.

Magazin bude k dostání přes vybrané stánky společnosti Relay, u našich vybraných partnerů anebo si ho budete moci objednat u nás na webových stránkách. Nejlepší je ale stát se předplatitelem, aby vám ve schránce přistál hned, jakmile spatří světlo světa.

 

Co je náš cíl?

Nechtěli jsme vytvořit další módní plátek, který bude ležet jen tak na kuchyňské lince do té doby, než skončí s letáky ve sběru. Výsledkem je magazín, který kombinuje aktuálnost časopisu a trvalost knihy. Bude vám na stole, knihovně či kavárně ležet měsíce bez toho, aniž by ztratil svou hodnotu. Rozšíří vám rozhled o různé světy s apelem na pomalou módu, vědomé vnímání přírody a krásu ve všech jejích podobách.

 

... a ještě něco navíc

Amazing Magazin budeme tisknout na kvalitní papír, který našim fotkám dodá tu správnou hloubku. Přejeme si, aby na vás působil svou neučesanou lehkostí. Nebude to žádná líbivá květinka plná reklam, ale svébytný kousek, který se nestydí a má co říct.

 

Kdo jsme?

Jsme parta, co vyrostla z Amazing Places, odkud si Martina, Radka a Petr na chvilku odskočili a do týmu přizvali zkušené redaktorky Kateřinu Černou a Veroniku Hong. Vizuální stránku necháváme na Karin Zadrick, jejíž nezaměnitelný styl byl přesně to, co jsme pro Amazing Magazin hledali.

 

Proč to děláme?

Své sledující a fanoušky bereme jako součást naší amazing rodiny a myslíme to zcela vážně. Nic z toho, co jsme za poslední roky dokázali, by se nám nepovedlo bez vás a vaší podpory. Už sedm let jste součástí našeho příběhu Amazing Places. A dnes budeme rádi, když se s námi společně vydáte za naším novým inspirativním projektem - Amazing Magazinem.

Děkujeme vám, že nás sledujete a dlouhodobě podporujete.

Similar articles