Nové číslo Amazing Magazinu k prodeji

22. September 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Po měsících práce jsme se konečně dočkali - do rukou se nám z tiskárny dostalo druhé číslo Amazing Magazinu. Na výběru papíru jsme si nechali opět velmi záležet a jsme rádi, že tak vynikly fotky a promyšlený vizuál, který je pro nás nedílnou součástí celého časopisu. Během léta jsme cestovali na krásná místa, mluvili se zajímavými lidmi a objevovali česká města a jejich zákoutí, abychom vám mohli přinést vše to, co nás na našich cestách nejvíce zaujalo.

Něco vám prozradíme - strašně moc nás baví. A věříme, že nadšení budete i vy.

 

Doufáme, že vám téměř dvě stě stránek, které jsme tvořili pro vaše potěšení, nějaký ten pátek vydrží. Se čtením nespěchejte. Udělejte si oblíbenou kávu, zachumlejte se do teplé deky a za světla stolní lampy listujte pomalu Magazinem, jehož obsah bude stejně aktuální dnes, jako na konci listopadu. Schovejte si ho do knihovny a opakovaně se vracejte k rozhovoru s lidmi, kteří svými životy nebo přístupem ke světu inspirují a podněcují k zamyšlení.

Tématem tohoto čísla jsou Hrdinové. Rozmýšleli jsme se, koho na hrdiny považujeme my, ale především nás zajímalo, jak vnímají hrdinství lidé, které jsme v rámci našich rozhovorů zpovídali. Co přijde na mateřství nejnáročnější koreanistce Nině Špitáníkové a jaké bylo odstěhovat se do Ameriky pro historičku umění, kurátorku a pravnučku T.G. Masaryka, Charlottu Kotíkovou? Kdy se rozhodli manželé Vlčkovi ke koupi rozpadlé pražské usedlosti Cibulka, aby v ní vybudovali dětský hospic? Hádáte správně, odpovědi najdete v aktuálním čísle časopisu.

 

Náš druhý Amazing Magazín jsme vytvořili pro vás. Protože víme, jak moc vás baví architektura a design, že oceníte doporučení na české kavárny od Lukáše Hejlíka, a tipy na rande v Brně jsou přesně tím, co jste si chtěli vyhledat na internetu, ale zatím jste na to nenašli čas. Snad se nemýlíme v předpokladu, že se také rádi rozmazlujete, a proto jsme vám připravili rozsáhlou reportáž z Grandhotelu Pupp, který po velkorysé rekonstrukci rebrandingu září, jako snad nikdy předtím.

Že se nemůžete dočkat, až budete svůj výtisk taky držet v rukou? Mrkněte na naše partnerská místa, kde si můžete Amazing Magazin zakoupit. Nechybí v nich například karlínská ESKA, ETAPA, pobočky zmrzlináren PURO a Antonínova Pekařství, brněnské 4pokoje, ani olomoucké Kafe Jak Lusk.

Similar articles