Bydlete na nejlepší adrese ve městě

21. November 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

OLD ROYAL POST APARTMENTS

 

Chystáte se do Prahy na firemní kongres nebo na výlet za památkami? Toužíte po troše luxusu, když po celém dni přijdete domů? Old Royal Post Apartments nabízí přepychově zařízené apartmány přímo v centru Prahy, v renesanční budově z 16. století.

Kde budete spát: 

Na výběr máte z 25 luxusně zařízených apartmánů, které jsou navrženy ve stylu osobností české historie. Volit můžete mezi apartmány Václava Havla, Franze Kafky nebo například Marie Terezie. Pokoje jsou koncipované pro 2 až 10 osob. Ve všech apartmánech naleznete ložnici (dle počtu hostů), obývací pokoj s kuchyní, koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a ve většině případů prostornou terasu pro ranní vysedávání u kávy. My v Amazing Places jsme si obzvláště oblíbili pokoj Františka Kupky nebo apartmán Praha se střešními okny s výhledem na Prahu.

 

Co tam můžete dělat: 

Díky skvělé lokaci rezidence, ve čtvrti Malá Strana, můžete prozkoumávat ta nejkrásnější místa v Praze. Během pár minut chůze se ocitnete u Pražského hradu nebo si udělejte procházku podél Vltavy parkem Kampa.

 

RUBIN LUXURY APARTMENTS

Sedm unikátních designových apartmánů s prostornou spa zónou, které se nacházejí přímo v srdci Karlových Varů, v historické budově nedaleko minerálních pramenů. To jsou Rubin Luxury Apartments. Zajeďte si užít unikátní design, maximální pohodlí
a přímo královskou péči.

 

Kde budete spát: 

Všechny apartmány jsou luxusně a velmi vkusně zařízeny. Když si budete chtít připravit něco na zub, využijte plně vybavenou kuchyň. V každém apartmánu najdete prostornou koupelnou s luxusní francouzskou kosmetikou L’Occitane. Všechny apartmány s výhledem na kolonádu mají také balkon. My v Amazing Places jsme si zamilovali dvoupodlažní apartmán Emerald s výhledem na kolonádu, balkonem a třemi ložnicemi.

 

Co tam můžete dělat: 

Jako hosté apartmánů máte volný přístup do 24hodinového lázeňského centra, ve kterém si můžete užít finskou a tureckou saunu, relaxační prostory nebo terasu. Karlovy Vary jsou samy o sobě krásné. Projděte se po kolonádě od Thermalu kolem vřídla, hotelu Pupp, až k hotelu Richmond. Nebo sedněte na lanovku a nechte se vyvézt na rozhlednu Diana, odkud budete mít výhled na celé lázeňské město.

 

Celý článek v časopisu Gastro & Hotel naleznete zde

Similar articles