Získejte poukaz do Manufaktury

5. October 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Musíme se přiznat, že o spojení s touto českou značkou jsme snili už dlouho. Manufaktura nás inspiruje tím, jak přistupuje k výrobě pečujících produktů a také svým vztahem ke klientům, kterým tvoří ty nejlepší parťáky na poličku koupelny. Jak je to u vás, má tam své místo sprchový gel Sedmikráska nebo Pivní šampon na vlasy?

Zakládá si na poctivé ruční práci, při které jedna lahvička projde několika šikovnýma rukama. Je to zkrátka lovebrand. Značka, kterou většina z našeho týmu denně používá a my ji s čistým svědomím doporučujeme dál. (Zrovna, když vzniká tento článek, line se kanceláří vůně mátového esenciálního oleje z aromalampy.)

A to nejen proto, že jsme milovníci vizuálu a s tím Manufaktura umí pracovat zatraceně dobře. Spojuje nás mnohé, ale především láska k naší zemi a její krásné přírodě. Oběma nám záleží na tom, co tvoříme a naše práce je pro nás srdeční záležitostí.

 

Manufaktura se snaží o to, aby české bylinky dělaly radost všude na světě a my v Amazing Places vyprávíme příběhy českých rodin a nadšenců, kteří mění zapomenutá  místa v kouzelné chaloupky, statky a penziony. Naším úkolem je o nich dát vědět co největšímu množství milovníků krásy a odpočinku. A přesně zde jsme našli ten největší průnik.

V Amazing Places hledáme v Čechách a na Moravě kouzelná místa pro relaxaci těla a duše a Manufaktura na stejných místech pátrá po kouzelných přírodních ingrediencích pro výrobu kosmetiky pro domácí lázně. Tak jako my víme, že mnoho krás máme pod nosem, i oni si stojí za tím, že skvělá kosmetika za námi nemusí létat z druhého konce světa, ale dokážeme ji vyrobit zde - lokálně.

 

Když jsme se předloni dozvěděli, že se zároveň pouští do světa hotelové kosmetiky, bylo nám jasné, že tuto šanci se spojit, nesmíme nechat jen tak být.

Při našich schůzkách jsme si doslova notovali. Spoustu témat jsme měli společných, a tak jsme se rozhodli, že dohromady vytvoříme něco pro vás - pro ty, bez kterých by nic z toho, co děláme, nemělo smysl. Víme, že se rádi hýčkáte, a tak jsme se domluvili s Manufakturou, že odměníme 1 000 z vás (ano, vidíte správný počet nul), kteří se s námi vydají objevovat kouzelná místa.

 

Podmínky naštěstí nejsou nijak složité. Stačí si udělat rezervaci přes náš nový rezervační systém a dárkový certifikát v hodnotě 200,- se vám automaticky vygeneruje. Tedy, pokud si dostatečně pospíšíte. Že jste o našem novém rezervačním systému ještě neslyšeli a objednat si u nás pobyt jste nevyzkoušeli? Tak to vás srdečně zveme, abyste neotáleli a naši novou službu pořádně otestovali. Vytvořili jsme ji speciálně pro vás a věříme, že vám zkrátí a zpříjemní cestu k vysněnému výletu.

U dárků za rezervaci pobytu ale nezůstáváme. Připravujeme s Manufakturou soutěž o pečující produkty. Sledujte naše sociální sítě, už během října na nich zveřejníme pravidla pro výhru těchto voňavých pokladů.

Similar articles