Zpustošená stodola se proměnila v kouzelné místo, kde se zastavil čas

2. listopadu 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Když majitelé zpustošenou Lichtensteinskou hájenku s přilehlou stodolou koupili, mnozí jim říkali: „Tu barabiznu zbourejte a postavte něco pořádného!“ Nedali se a „barabiznu“ trochu opucovali, vyspravili a teď je připravená podělit se o své obrovské srdce se všemi, kteří hledají útěk z města, klid, pohodu a kteří chtějí (znovu)objevit nejdokonalejší krasavici světa – přírodu.

Návštěva této stodoly je opravdovým zážitkem pro každého, kdo má rád vkusný design, poctivé řemeslo a ctí odkaz historie. Odhalené kamenné a cihlové zdivo, přiznané dřevěné stropy a stěny u vestavby – to vše vytváří jedinečnou autentickou přírodní atmosféru, v níž se každý musí cítit dobře. Inspiraci pro zařízení a vylepšení vlastního domova tu najdete doslova na každém kroku, ať už se pohybujete v obývací části, kuchyni, jídelně, v některé z ložnicí či koupelně.

Lichtensteinská stodola

 

Z terasy se vchází do obývacího pokoje spojeného s jídelním prostorem a vybavenou kuchyní s kachlovým sporákem. Díky proskleným dveřím máte les stále jako na dlani, vedle je umístěna koupelna se sprchou a WC. Po schodišti, pod nímž se nachází malá šatna, se dostanete hned do trojice ložnic - Lesní, Dubové a Pomněnkové.

Lichtensteinská stodola

 

Malou brankou za stodolou zase snadno vklouznete do lesa, kde můžete do krmelce přihodit třeba mrkev – srnky si na ní jistě rády pochutnají, je to úžasná podívaná. Kdyby náhodou nepřišly, nakrmíte alespoň „domácího“ srnečka Koliho, kterého majitelé zachránili a už s nimi zůstal. Okolí vybízí rovněž k tomu vyrazit na houby, jahody či borůvky, vyjet si na kole nebo se projít k ohradě s koňmi. 

Lichtensteinská stodola

 

Využijte Dárkové vouchery Amazing Places a udělejte radost svým blízkým. Darujte zážitky, ne věci.

 

Článek vyšel v časopisu Můj Dům

Podobné články