Zažijte znovu motýlky v břiše jako na prvním rande

9. ledna 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Zažijte znovu motýlky v břiše jako na prvním rande, dejte prostor spontánním rozhodnutím a vychutnejte si křišťálový drink zbarvený do ruda. Finlandia Ice Breaker vyzývá k upřímným rozhovorům a společně trávenému času mimo online svět. Na několika kouzelných místech si ho navíc v rámci romantického pobytu můžete namíchat sami. 

Růžový pepř, chilli, afrodiziakální koření a k tomu ledovcově čistá vodka Finlandia. To je několik základních ingrediencí, s nimiž vytvoříte drink schopný prolomit jakékoliv společenské ledy a připomenout jiskru, která mezi vámi a vaší drahou polovičkou přeskočila na prvním rande. Ať už chcete oživit počáteční chemii, otestovat své schopnosti barmana či barmanky, nebo prostě vyzkoušet něco nového, je drink Ice Breaker trefou do černého.

 

Drink jako zážitek
 

U jeho vzniku stála spontánnost, lépe řečeno snaha spontánním rozhodnutím trochu pomoci. Drink navržený pro seznamování mimo online prostor, hezky čistě a po staru je jediný drink, který v baru nemůžete objednat pro sebe, ale jen pro někoho jiného – slouží totiž jako pozvánka ke konverzaci. Tak ho můžete využít i na některém z romantických kouzelných míst Amazing Places, která se Finlandia rozhodla trochu ozvláštnit. Udělejte z míchání drinku společný zážitek, díky čemuž bude jeho chuť ještě o něco intenzivnější. Přípravy se bát nemusíte, stačí do vodky ponořit sáček s kořením a růžovým pepřem, přidat led, tonik a pak vše dozdobit vlásky chilli a pomerančovou kůrou.
 

Ve stylu Amazing


Tento nevšední zážitek si můžete dopřát například na pavlači malebného Krumlovského domečku na břehu Vltavy, který je ztělesněním kouzla historického města. Výborně bude chutnat také v některém z luxusních apartmánů Kamenná stráň v srdci Beskyd, kde najede i romantickou třešničku na dortu v podobě spa. Moderní wellness vás čeká i v Hlinsku, v luxusním Apartmánu Volavka, který je na romantiku expert. K namíchanému Ice Breaker drinku si tu můžete dokonce pustit film ve vlastním domácím kině. Pokud se řadíte k milovníkům maringotek a tiny houses, vydejte se objevit jedinečné kouzlo TwoFingers, kde si drinkem můžete zpříjemnit relaxační pobyt v přírodě a únik od každodenních povinností. 

Naopak v centru města, v bývalé továrenské budově najdete Telegraph Loft, jedno z nejdesignovějších ubytování v Olomouci, kde se bude Ice Breaker drink perfektně hodit k luxusnímu a neotřelému designu celého komplexu. Ať už pro vás romantika znamená noc v pulzujícím městě, chatičku na samotě nebo aktivní odpočinek na horách, s drinkem Finlandia Ice Breaker vašemu pobytu dodáte tu pravou jiskru. Balíček Finlandia najdete do 23. ledna na těchto kouzelných místech - Chatk_A, Alt Straninger, Telegraph Loft, Monastery Garden Prague, Kamenná Stráň, Forest Garden, Apartmán Volavka, Chata Jestřáb, Two Fingers & Domeček Krumlov.

Chcete drink ochutnat v jeho přirozeném prostředí? Vydejte se do některého z vybraných barů, kde k němu dostanete i něco extra – speciální origami konverzační hru, která je plná nečekaných otázek. Odložte klišé témata a zkuste něco nového. Stačí upřímně odpovídat a pečlivě naslouchat.

Pijsrozumem.cz / © 2023 Brown-Forman Finland

Podobné články