Začtěte se do výběru kouzelných míst

18. listopadu 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Ani letošní podzim jsme nezaháleli a vytvořili pro vás ve spolupráci s vydavatelstvím A11 časopis plný inspirace a tipů na krásná místa. Letos je nejen v novém hávu, ale navíc také okořeněný pohledem do zákulisí týmu Amazing Places. 

Dvanáct kategorií s výběrem skoro 200 kouzelných míst vás zavede do všech koutů Česka, ale také na Slovensko. Ukážeme vám naše letošní novinky, zasníte se u výběru těch nejkrásnějších chaloupek nebo glampingových míst a stoprocentně najdete spoustu inspirace, kam v příštím roce vyrazit.

Od našeho zakladatele Petra Kotíka se kromě jiného dozvíte, jak kouzelná místa vybíráme. Představíme vám také náš Amazing tým a několik nových projektů. Přečtete si rozhovor s nadšeným cestovatelem a milovníkem cyklistiky Jirkou Dužárem, který má u nás na starosti Amazing Places na kole. Nechybí ani nahlédnutí pod pokličku chystaného webu Kouzelné chaloupky spolu s Klárou Honzíkovou, jejíž doménou jsou nejen sociální sítě, ale také právě chalupaření.

Třešničkou na dortu je rozhovor s našimi dvěma ambasadorkami Katkou Saint Germain a Veronikou Arichtevou, které prozradí jejich oblíbená Amazing Places.

 

Nebudeme vám lhát, práce na letošním čísle bylo opět až nad hlavu a pár týdnů se chodilo spát v pozdních nočních hodinách. Ale stejně jako všechno, co děláme, i tohle pro nás byla srdcovka a bavilo nás to moc. Věříme, že i vás bude listování kouzelnými místy bavit a načerpáte z toho inspiraci na měsíce dopředu.

Časopis Kouzelná místa v Česku a na Slovensku 2020 si můžete od 18/11 koupit ve vybraných novinových stáncích anebo si ho objednat online zde. Má 168 stran, stojí 129 Kč a určitě to může být i krásný vánoční dárek. Stejně jako naše Dárkové vouchery, protože darovat zážitek je podle nás prostě nejlepší.

Podobné články