Už máte svůj dárkový voucher?

28. července 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Víte, že máme k dispozici dárkové vouchery? Využít ho můžete na více než 150 kouzelných místech. Přemýšlíte teď zrovna, proč byste ho měli pořizovat, když přitom můžete pobyt rezervovat napřímo u daného místa? Máme hned několik neprůstřelných důvodů! Na to nebudete mít co říct..

 

SVATEBNÍ DAR

Svatební sezóna je v plném proudu a vy na poslední chvíli zjišťujete, že shánění nového obleku vám dalo natolik zabrat, že jste zapomněli na dárek pro novomanžele? Žádný strach. Nákup dárkového voucheru trvá maximálně dvě minuty a na výběr máte hned dvě možnosti doručení. Buď přeci jen nakupujete s lehkým předstihem a my vám stihneme poukaz v dárkovém provedení zaslat poštou. (Pokud na něj čekáte delší dobu, pravděpodobně ho máte uložený právě na poště. Omlouváme se všem, ale nějak se v poslední době asi nechce pošťákům házet lístečky se zásilkou do schránek, my to odesíláme v den objednávky). Pokud se však pohybujete přes den v Praze, klidně se pro něj stavte u nás v kancelářích v Karlíně. My vám jako poděkování zamáváme z našeho druhého patra nebo pokud se nás nebojíte (vážně se nebojte, nekoušeme), přijďte nás rovnou pozdravit. Hrozně rádi si s vámi povídáme a zjišťujeme, kolik amazing míst už jste stihli navštívit. Druhá možnost doručení je spíše po všechny věčné nestíhače. Pokud jste si vzpomněli hodinu před obřadem, že by bylo na místě něco koupit, klidně si ho objednejte a my vám ho zašleme elektronicky. Za pár minut vám přistane na e-mailu, tak ho stačí jen vytisknout. Kreativní duše můžou dát do obálky vzkaz, že svatební dar mají novomanželé už dávno ve schránce.

 

VÝROČÍ

Problém většinou mužské části populace.. „Co tak koupit své drahé na výročí? Růži z benzínky jsem dával loni, to už je ohrané“. Zatímco mnoho žen měsíce dopředu vyrábí fotoalbum společných zážitků a potají plánují oslavu (my k nim  bohužel nepatříme a vlastně to velmi obdivujeme), muži marně tápou. Předveďte se letos chlapi a pořiďte dárkový voucher, který můžete uplatnit na více než 150 kouzelných místech. Vaše žena si bude moc vybrat své vysněné místo, o kterém třeba zatím ještě nemáte tušení. Nebo jestli si troufnete vybrat sami, napište ji k tomu rovnou do kalendáře datum a buďte za frajera.

 

PODĚKOVÁNÍ

My v Amazing Places jsme takový zvláštní druh. Máme tendence lidem kolem nás dělat radost a rozdávat dárky jen tak. Odměnou nám je vždy zprvu rozpačitý úsměv, nakonec však vřelé objetí a podiv, zda se něco slaví. Přitom to je tak jednoduché. Obdarujte a vykouzlete úsměv třeba rodičům, že vám pomáhali s dětmi během karantény, zaměstnancům, za skvěle odvedenou práci nebo kamarádce za to, že ji máte stále po svém boku. Určitě pak vás na dané místo vezmou sebou. Takže to je taková odměna i pro vás.

 

OKAMŽITÝ ZISK 

Přesto, že voucher koupíte, ale uplatníte ho třeba až za půl roku, ubytovací zařízení dostává peníze ve chvíli potvrzené rezervace. Mnoho míst se stále vzpamatovává z krize, a tak jim peníze ihned na účtě udělají jistě radost a ocení to. Nezapomeňte prosím ale, že vámi potvrzená rezervace se již nedá stornovat, proto volte obezřetně a s rozmyslem. 

 

PLATNOST

Naše dárkové vouchery mají platnost celý rok od pořízení, což znamená jediné. Spousta času na vycestování. Často nám píšete, že místa jsou neustále plná a vy byste chtěli jet někam hned příští týden. Na jednu stranu nás to těší, evidentně jsou amazing a zájem o ně je veliký, ale na druhou stranu vás chápeme. Přesto musíte plánovat trochu dopředu a rok na uplatnění je přeci jen dlouhá doba. Navíc, ti z vás, kteří mají již nějaké starší vouchery, kupované ještě před korona krizí, jejich platnost byla plošně prodloužena o čtyři měsíce. To znamená, že pokud jste kupovali voucher například ještě v dubnu (platí do znovuotevření ubytovacích zařízení, tj. 25.5.), platnost se vám posouvá z dubna 2021 na srpen 2021. Nejste si tímto jisti, zavolejte klidně naši kolegyni Sáře nebo Terce, machryním přes vouchery a ověřte si to u nich.

Tak co, přesvědčili jsme vás trochu o koupi voucheru? Mrkněte na seznam míst, která voucher akceptují a už s koupí neváhejte.

Podobné články