Udělejte radost sobě nebo svým blízkým s naším Dárkovým voucherem

8. prosince 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Tento rok byl a je plný výzev. Donutil nás zpomalit, zmenšit náš vesmír a strávit proti naší vůli spoustu času bez našich nejbližších. Málokomu situace posledních měsíců vyhovovala a většina z nás netouží po ničem jiném, než být na ty nejkrásnější svátky roku obklopeni rodinou a přáteli a dokázat jim, kolik pro nás znamenají.

Zapomeňte letos na složité vymýšlení dárků a trávení hodin na různých e-shopech. Pořiďte svým blízkým výlet a zážitek. Darujte jim možnost odpočinout si od stresu a nejistoty posledních měsíců. Vytrhněte je z běžnosti bytů, ve kterých jsou už téměř rok zavření. Dejte jim to, co si sami nepořídí v každém druhém obchodě. Hřejivý pocit za pecí, chvilky v sauně nebo vířivce nebo třeba noc strávenou na stromě.

S naším dárkovým voucherem je možné vybrat z téměř 170 kouzelných míst v Čechách, na Moravě i ve Slezsku. Co takhle výlet na hory, vinice nebo do jednoho z našich krásných historických měst. A nebo raději pořádný večírek v Brně nebo třeba Ostravě?

Uplatnit je voucher třeba do jednoho roku od zakoupení. Je tedy spousta času na promyšlení volného víkendu nebo celé dovolené. Doručíme vám ho v luxusním provedení nebo pošleme elektronicky. Nebo nás přijďte pozdravit do Karlína a vyzvedněte si ho bez poštovného. Budeme se moc těšit!

Podobné články