TOP Amazing Places 2019

7. října 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

 

Dlouho očekávaný projekt je tu! Posledních několik měsíců jsme objížděli Českou a Slovenskou republiku, abychom otestovali ta nejlepší místa z Amazing Places. A konečně se můžeme pochlubit, že stejně jako loni, tak i letos vydáváme společně s týdeníkem Euro přílohu TOP Amazing Places 2019. Ti, kteří si ji nekupili v předprodeji u nás na webu, na novinových stáncích ji najdete od pondělí 7.října.

 

Loni bylo do přílohy týdeníku Euro zařazeno 110 míst, čehož jsme se původně chtěli držet i letos. Kouzelná místa ale přibývají, proto jsme jich letos zařadili do výběru neuvěřitelných 130. A musíme říct, že jejich výběr nebyl vůbec jednoduchý. Nejraději bychom vydali TOP všech Amazing Places míst, ale tak velký časopis by nám bohužel nikdo neotiskl.

 

A podle čeho jsme vybírali ta nejkouzelnější místa roku 2019? Místa si nás všechny musela získat již na první pohled a především na první krůčky. Některá místa jsme si zamilovali jedinečným designem a luxusním vybavením, jiná naopak útulným prostředím nebo tamní gastronomií. Co je ale podle nás jedno z nejdůležitějších kritérií pro zařazení do tohoto TOP výběru, tak to je personál a lidé, kteří místa tvoří. Musí z nich sršet energie a pozitivní přístup. Potom i z obyčejného místa dokáží vytvořit něco kouzelného.

 

Na své si v příloze přijde každý. Najdete v ní přehled těch nejlepších penzionů, hotelů, chaloupek, skvělých míst pro víkendový relax, kouzelná místa na Slovensku nebo třeba i v poslední době oblíbený glamping. Všechna místa jsme osobně ozkoušeli a kromě autentické recenze míst se tu dočtete i zajímavé tipy co navštívit v okolí nebo naše osobní doporučení, co si objednat v hotelové restauraci.

 

Lidé často jezdí za hranice v domnění, že za nimi najdou něco lepšího, něco, co ještě neviděli. Bohužel ale zapomínají na to, kolik krásných a ještě neprozkoumaných míst můžeme najít v České a Slovenské republice. Vyrazte proto z domu a nechte se inspirovat naším výběrem TOP Amazing Places roku 2019 a prozkoumejte alespoň jedno z míst, které vám doporučujeme.

Váš tým Amazing Places

Podobné články