TOP Amazing Places 2018

2. prosince 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

 

Posledních několik měsíců jsme objížděli Českou republiku a pracovali na velkém projektu. 

Týdeníkem Euro nás totiž na jaře oslovil, abychom společně připravili výběr toho nejlepšího z Amazing Places za rok 2018. Výsledek naší spolupráce najdete od pondělí 3. prosince na stáncích. Kupujte si týdeník Euro s přílohou TOP Amazing Places 2018

 

Vy, kteří nás sledujete, víte, že jiná než úžasná místa ve svém hledáčku jednoduše nemáme. Vybrat jen 110 těch nejzajímavějších míst tak pro nás nebylo vážně jednoduché. Podle čeho jsme volili ty nejlepší z nejlepších? 

 

Hlavní kritéria výběru jsme dali dohromady spolu s redakcí časopisu Euro. Bylo jasné, že se nemůžeme nechat unést jen krásou a atmosférou daného místa. Samozřejmě ještě důležitější, než designový interiér a výjimečná lokalita, je servis. Každé místo, každý příběh a každý zážitek totiž dělají lidi. Pokud se na vás v tom nejkrásnějším hotelu na světě někdo mračí, k srdci vám nepřiroste. Proto všechna místa, která se v Amazing Places objeví, musí vzbuzovat emoce, ideálně pozitivní.

 

I to by ale na tento rozsáhlý přehled bylo málo. Dali jsme si záležet, aby si v něm každý našel to svoje. Proto v něm najdete to nejlepší z kategorie luxusních hotelů, ale i maličkých penzionů či intimních apartmánů. Získáte tu tipy na ten nejbohatší wellness pobyt, ale i skvělé ubytování uprostřed českých měst.

 

Zároveň jsme se snažili dokázat, že ve všech koutech České republiky dnes najdete opravdu krásná místa, kde lze strávit pracovní cestu, prodloužený víkend i celou dovolenou. Ať už jedete v létě, v zimě nebo na podzim. Dali jsme tedy také dobrý pozor, aby se výběr neomezil jen na jednu část země, ale dostalo se na všechny. Samozřejmě některá místa jsou turisticky frekventovanější než jiná, ale zmapovali jsme republiku skutečně poctivě.

Věříme, že vás náš výběr TOP Amazing Places 2018 bude bavit, že v něm najdete své stálice, ale objevíte i úplné novinky. Hlavní pro nás je, abychom vás nalákali vyrazit z domu, města, kraje poznávat naši krásnou zemi.

Váš tým Amazing Places

Podobné články