Malý, ale bezchybný

26. listopadu 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

SwissHouse je malý hotel v Mariánských Lázních, který nabízí svým hostům soukromí a osobní péči při zachování všech typů služeb, dostupných v rozlehlých lázeňských hotelech. Relaxujte ve Spa & Wellness a užijte si pohodlí v luxusních butikových apartmánech, odpočiňte si v rozlehlé zahradě a užijte si servis špičkového personálu v restauraci, recepci i wellness centru!

 

Hotel SwissHouse leží v tiché a klidné části Mariánských Lázní v srdci historické vilové čtvrti Bellevue, architektonické perly města. Centrum lázeňské zóny najdete ale pouhých 15 minut pěší chůze od hotelu, bohatou nabídku služeb i čilý turistický ruch tak máte stále na dosah. Jen necelých 5 minut chůze od hotelu leží půvabná Ferdinandova kolonáda s jedním z nejkrásnějších parků Mariánských Lázní.

Otázka je, zda se vám vůbec bude chtít opouštět tak milý a příjemný prostor hotelu. Nemusíte se ani bát, že by vás rušil hluk frekventovaného města, budete si tady totiž připadat jak na samotě. Každopádně vás můžeme uklidnit, že pokud se na svých toulkách po Mariánských lázních unavíte, můžete mít jistotu, že ve SwissHouse si báječně odpočinete a přímo královsky se vyspíte.

 

Vůně novoty

Hotel prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, těšit se tak můžete na kvalitní vybavení i svěží moderní design. Například v restauraci se pohodlně usadíte na židlích od tradiční české značky TON, v butikových pokojích, okořeněných špetkou moderního designu, si můžete posvítit třeba ikonickou lampičkou značky Tolomeo Artemide. V romantických koupelnách s designovou vanou si vychutnáte pocit dokonalé relaxace a večer pak ulehnete do kvalitních postelí s novými matracemi od FBF Bed & More, v nichž je spánek opravdovým zážitkem. Hlavními znaky interiéru jsou střídmost, svěžest a světlo v kombinaci s kvalitním vybavením. Přesto tu vládne až neuvěřitelně přívětivá rodinná atmosféra a osobní přístup pocítíte na každém kroku, ať už to bude vůně čerstvě upečených buchet nebo od majitelů připravená romantická aroma koupel při svíčkách, vaší oblíbené hudbě a s lahví sektu.

 

Pro potěchu těla i duše

Přímo v hotelu můžete absolvovat všechny hlavní lázeňské procedury. Prostory spa & wellness zahrnují 10 místností včetně finské sauny umístěné v zahradě, infrasauny, volně přístupného fitness, inhalační místnosti a masážních prostor. Celé wellness je navíc v renovaci, takže bude nové a opravdu dotažené.

Volná odpoledne i večery můžete s knížkou nebo sklenkou vína strávit v bohaté zeleni hotelové zahrady. A protože majitelé hotelu chtěli svých hostům dopřát něco navíc, proměnili během rekonstrukce interiéry hotelu v malou galerii. Na chodbách si tak můžete prohlédnout sochy a obrazy od Tila Ettla, pokoje i další prostory jsou vyzdobeny sbírkou reprodukcí uměleckých plakátů Národní Galerie v Praze, v Mnichově i Berlíně.

V hotelu SwissHouse oceníte i výhlášenou kuchyni. Snídaně je v ceně ubytování a velmi mile nás překvapilo, že vedle klasického snídaňového bufetu jsme si mohli dopřát chia puding nebo smoothie ze surovin, které jsme si sami vybrali. K večeři si pak můžete dopřát tradiční česká jídla, pravidelně obměňována podle sezónních surovin.

 

Bezchybný dojem z hotelu potvrdil i Tripadvisor, který jej zařadil mezi deset nejlepších pro rok 2018. A protože v hotelu prodávají i vouchery, máte od nás ten nejlepší tip na krásný vánoční dárek.

 

Celý článek z týdeníku Euro si můžete přečíst zde.

Podobné články