Tak trochu jiné kempování s Life Style Camper

14. července 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Cestování s karavanem bylo jedno z našich velkých přání. Díky Amazing road-show jsme dostali příležitost vyzkoušet Life Style Camper a prozkoumat krásy naší země. Během čtyř dnů jsme s camperem řady X-Line pobyli, vařili i spali na dvou krásných místech.

Prvním z nich byl lom Smrčiny, který je kousek u Aše a našli jsme ho v aplikaci Bez kempu. Spaní u lomu bylo opravdu nezapomenutelným zážitkem a určitě se tam budeme vracet. Probouzet se s výhledem na křišťálově čistou vodu a krásnou přírodu bylo prostě boží!

 

V lomu jsme si pobyt prodlužovali, měli jsme krásné počasí, dostatek soukromí, dokonce i připojení na elektřinu, stačilo Camper zapojit a bydleli jsme. Užívali jsme si pohodu na paddleboardu, v hammocku, večer u ohně a pak spali v peřinách jako doma. Místo se nám nechtělo opouštět, ale hurá na další výlet s Camperem!

Druhým místem byla louka u starého mlýna kousek od Berounky. To jsme našli opět na Bez kempu a ukázalo se jako ideální k přenocování. Obklopeni přírodou jsme si užívali ničím nerušený klid. Louku jsme měli jen pro sebe, úplná nádhera! Nedalo nám to a při vaření v Camperu jsme si pustili naše oblíbené písničky a podcast, ale jen tak hlasitě, abychom nerušili přírodu kolem.

 

Campervan řady X-line, který jsme měli k dispozici, nás nadchl svým skvělým designem a praktičností, je skvěle promyšlený do nejmenších detailů. Zadní kuchyňka nám poskytla skvělou možnost uvařit si vlastní jídlo, což je během cestování přírodou ideální. Spaní bylo pohodlné a bezpečné.

Co se ukázalo jako výzva,  bylo dobíjení našeho Volva během cesty, zejména kvůli připojenému přívěsu. Museli jsme vždy camper odpojit, abychom mohli auto nabíjet. Naštěstí jsme u nabíjecí stanice našli místo, kde jsme mohli na chvilku přívěs zaparkovat. Couvání s přívěsem také vyžadovalo trochu cviku, ale časem jsme se s tím vypořádali.

Náš roadtrip s Life Style Camperem byl jednoduše krasojízda. Máme nespočet nových zážitků, ze kterých budeme čerpat ještě dlouho. Objevování skrytých a nekonvenčních míst k přenocování nám umožnilo zažít autentickou atmosféru a krásu české krajiny.

Autor: Julie Havlická

Foto: Ondřej Šustík

Podobné články