Staňte se součástí našeho Amazing týmu!

11. dubna 2023
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Rosteme a hledáme nového členy našeho týmu. Pokud se tedy vy sami poohlížíte po pohodové práci ve fajn kolektivu anebo víte o někom, koho by bavilo být součástí našeho projektu, čtěte dál. Role, která je u nás aktuálně k mání je nově vznikající pozice Business Development & Event Manager. Zaujalo vás to? 


Business Development & Event Manager

Role je vynikající příležitostí pro seniorního obchodníka, který nám pomůže podpořit růst v segmentu B2B. Úspěšný kandidát bude zodpovědný za prodej především dárkových voucherů firemním zákazníkům a službu privátního concierge. 60 % svého času budete věnovat akvizici nových zakázek a správě a rozvoji těchto B2B zákazníků, z 30 % event managementu a 10% podpoře projektu Amazing Magazín. Tato pozice je pro vás jako dělaná, pokud za sebou máte prokazatelnou zkušenost s akvizicí nových zákazníků, vynikající komunikační a vyjednávací dovednosti a schopnost budovat a udržovat dlouhodobé vztahy s potenciálními i stávajícími zákazníky a partnery. Organizační dovednosti jsou dalším z předpokladů úspěchu na této pozici.
 

Co tu bude pro vás?

Nabízíme práci na živnostenský list s možností významně se podílet na fungování lovebrandu a stát se jednou z jeho tváří. Čeká vás tu skvělý tým, motivační finanční ohodnocení včetně zajímavých benefitů spojených s projektem Amazing Places a dalšími partnery (na druhou stranu nejsme bohatý korporát a k nám se většinou nechodí za nejvyšší nabídkou). Máme skvělou kávu a krásné pracovní prostředí, a zároveň je možné využívat home office. Pokud vás nějaká z pozic zaujala, pošlete nám na email dana@amazingplaces.cz spolu se svým životopisem i motivační dopis a stručně nám představte svůj příběh.

Podobné články