SPOUŠTÍME NOVÝ WEB AMAZINGPLACES.CZ

11. července 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

 

Máme ohromnou radost, že se s vámi můžeme podělit o velkou novinku letošního léta. Máme nový web! Měl by být lepší, atraktivnější, přehlednější a hlavně uživatelsky příjemnější. Často jste nám psali, co vám chybí na našich stránkách, kromě fultextového vyhledávání to byla například možnost akce, resp. rezervace. Shromáždili jsme všechny vaše podněty, dohodli jsme se s našimi kouzelnými místy a vytvořili úplně nový web tak, aby byl pro vás co nejpříjemnější.

Jaké novinky web umožňuje?

 

VYHLEDÁVEJTE

Nejjednodušší, jak si najít vaše kouzelné místo, je zadat to, co hledáte, do vyhledávacího boxu na homepage. Zkuste hledat třeba místa, kam jet s pejskem, nebo hotely, kde mají bazén. Nebo vás zajímá, kam vyrazit do Krkonoš? To vše najdete na naší domovské stránce. Jestli ale máte specifičtější požadavky, klikněte na záložku Kouzelná místa, kde můžete filtrovat například podle typu ubytování, ceny, lokality, nebo i podle klíčových slov, které vás zajímá.


 

INSPIRUJTE SE 

Nevíte přesně, co hledáte? Nevadí. Nechte se námi inspirovat. Vybrali jsme pro vás několik témat, která by vás mohla zajímat. Najdete je v samostatné kolonce Inspirace

Ať už budete chtít vyrazit na kouzelné místo s dětmi, případně s pejskem, ubytovat se na samotě u lesa nebo dobít baterky ve wellnessu, vyrazit na kola, či najít utajená místa na vodě, neztrácejte čas a podívejte se na tyto i další inspirace, které se vám budou hodit. Všechna místa jsme za vás navštívili a můžeme je s čistým srdcem doporučit.  


 

VYRAZTE ZA ZÁŽITKY 

Jedna z věcí, kterou jste postrádali na našem webu nejvíc, byla možnost rezervace kouzelného místa. To se od nynějška mění a vy tak u každého míst najdete poptávku nebo rezervaci pobytu přímo přes nás.

Vybrané kouzelné místo si můžete rezervovat, stačí kliknout na možnost „REZERVOVAT” nebo poptejte dané ubytování přímo u majitele přes naši “POPTÁVKU”, kterou se budeme snažit stále vylepšovat. Pokud k objednání využijete naší poptávku, pomáháte nám do budoucna rozvíjet celý projekt Amazing Places a za to jsme vám vděční. Poslední možností, kterou máte je i přímo přejít na konkrétní stránku kouzelného místa. Je pro nás důležité, abyste všechny možnosti měli hezky pohromadě.


 

VYBÍREJTE MÍSTA PŘEHLEDNĚ

Detaily jednotlivých kouzelných míst jsme pro vás chtěli ještě více zjednodušit a ulehčit vám tak výběr toho pravého. Přidali jsme jednoduché ikonky, které vám prozradí, jaké vybavení můžete v místě očekávat. Ty správné piktogramy ještě vymýšlíme. Postupně také místa doplňujeme o další detaily jako například osobní pozvánka od majitele, které vám trochu více napoví, co dělá jejich místo opravdu kouzelným a proč by se tu mohlo líbit třeba právě vám. Navíc tu přibývají i recenze přímo od nás, některého z členů našeho AP týmu nebo od našich bloggerů, kteří s námi toto místo navštívili.


 

ČTĚTE O KOUZELNÝCH MÍSTECH 

Ještě stále si nejste jisti svým výběrem? Přečtěte si článek o daném místě. Na detailu každého místa najdete související články v sekci Novinky. Píšeme ale i souhrnné články o našich nej. Naposledy třeba 10 tipů, kam na poslední chvíli v Čechách a na Moravě.


 

DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU

Bez vás by projekt AP nemohl fungovat. Amazing Places jsou nejenom všechna kouzelná místa, která se snažíme léta objevovat, ale také vy všichni, kteří nás sledujete, podporujete nás, píšete nám své tipy a to nejdůležitější - necháváte se inspirovat a jezdíte s námi na různá kouzelná místa.  Budeme moc rádi, když i nadále svou dovolenou budete vybírat i přes náš web a naše tipy. Napište nám prosím, jak se vám webové stránky zobrazují, zda nemáte technické problémy. Děkujeme za všechny připomínky, postřehy a nápady, které nám pomůžou Amazing Places posouvat dál, stejně jako za vaši podporu na našich sociálních sítích. Nezapomínejte, že většinou všechny novinky jsou nejdříve na FB nebo IG amazingplacescz. Pravidelně tam můžete i soutěžit o zajímavé ceny a to už se vyplatí :).

Podobné články