Sedmé číslo magazínu AMAZING je právě v prodeji!

5. prosince 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Nechybí žádnému vánočnímu přání, zní v koledách i říkadlech a s úderem silvestrovské půlnoci si všichni přejeme, aby nás v nadcházejících dvanácti měsících potkalo. Štěstí, jemuž jsme se rozhodli nové číslo Amazing Magazínu věnovat, má mnoho podob, a proto se ho naše redakce rozhodla hledat při rozhovorech s inspirativními lidmi, na kouzelných místech, během extravagantních show i na dezertních talířcích. Doufáme, že vám už sedmý Amazing zpříjemní zimní večery a dodá inspiraci na rok 2023. 

„Štěstí!“ Jedno slovo, kterým se se mnou loučí máma, když odcházím z domu a čeká mě něco důležitého. Zní mi to jako rolničky někde v dálce, brzdy auta, co stihlo zastavit, cinknutí mince, křik dítěte v okamžiku narození, veselý smích i hlasité oddechnutí. Prstýnek ze štěstíčka z pouti, čtyřlístek v malé ušmudlané ruce a číslo třináct napsané růžovou pastelkou, to bylo moje dětské pojetí štěstí. Později mi často štěstí přinesla setkání s lidmi, kteří něčím ovlivnili moji cestu. Štěstí jdeme naproti tím, jak žijeme, jak přemýšlíme o sobě i jiných lidech. Štěstí potřebuje otevřené dveře a přichází nám do života někdy tiše, jindy s ohňostrojem a potleskem. Někdy je na první pohled nemusíte poznat, proto přeji všem, aby to své štěstí dokázali rozeznat a užít si jej."

šéfredaktorka Kateřina Černá

 

V novém Amazing Magazínu si přečtete například rozhovor s výtvarníkem Patrikem Háblem, který rád vybočuje z davu. Není proto divu, že se jeho plátnem stala pražská magistrála nebo
třeba čtyřicet metrů vysoký panelák. V minulosti byl malířem i impresário nejexotičtější show v Praze známý pod jménem Sonny Vargas. Už více než deset let tvoří tandem s Terézií Bělčákovou neboli Miss Cool Cat, performerkou a největší hvězdou české burlesky. Pojďte s námi nahlédnout do jejich světa sametového zpěvu, nádherných kostýmu a nekonečné energie. Inspirativní místa jsme opět hledali po celé republice, a tak se v tomto vydání dočtete také o jedné z největších a nejdražších funkcionalistických vil u nás, o níž donedávna věděla jen hrstka odborníků. Volmanova vila je architektonický majestát a stojí za pozornost. Podobně jako skvostně zrekonstruovaný statek V Bezovém Údolí.

Tím samozřejmě sedmé číslo nekončí. Vezmeme vás do vinařství nebo na zámeček, naservírujeme ty nejlepší kavárny, představíme designové trendy, neotřelé byznysové nápady i dění na kulturní scéně a přizveme vás k řadě rozhovorů. Všechny články si můžete přečíst v Amazing Magazinu, který najdete ve svých oblíbených kavárnách, bistrech, kouzelných místech anebo při přihlášení se k předplatnému. Za celou redakci přejeme klidné Vánoce a šťastný nový rok.

 

Podobné články