Proč je Hotel Plumlov Amazing Place

29. března 2017
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Víkend, jak má být. Půjčily jsme si auto a vyrazily na doporučené místo přes Amazing Places. Okouzlil nás Hotel Plumlov, byla to jasná volba. Obě milujeme vodu a zeleň a toto všechno tento hotýlek splňuje. V létě je to tady určitě ještě o mnoho krásnější a zelenější, ale odpočívat jsme chtěly už teď.

Při příjezdu nás přivítal zpěv ptáčků a s ním pocit, že jsme skutečně na místě stvořeném pro dokonalý relax.

 

Pokoj č. 21. Božsky prosluněný pokoj se dvěma okny a výhledem na nádhernou Plumlovskou přehradu. Skutečná potěcha pro oko. Zamilovaly jsme se hned napoprvé. Tenhle pokoj bychom neměnily. Tedy možná jen za svatební apartmá s vířivkou.

 

Po příjezdu je třeba se zahřát a dopřát si odměnu. Takže čajíček, svařáček a mrkvový dortík. Hned se lépe spalo.

 

Po tom, co jsme se vyspaly do růžova a probudily nás sluneční paprsky, bylo na programu hned ze startu zase jídlo. Ale je třeba si dopřávat, žijeme jen jednou. Na snídani ve velkém stylu nemůžeme mít námitek. A co skvěle korespondovalo se vzhledem interiéru ve stylu první republiky a dokonale podtrhlo ranní pohodu? Nádherná hudba z 30. let. Do dalšího dne nás příjemně naladil i velmi ochotný a milý personál.

 

Po snídani následovalo čerpání energie ze slunce a vodní hladiny. Tohle místo se nám moc líbí, o tom žádná. A ač to ještě určitě neplánujeme, tak nějak samovolně jsme si řekly, že tohle místo je jako stvořené pro bezchybnou romantickou svatbu.

 

A že je tady spousta možností, co dělat, o tom není pochyb. Zaběhaly jsme si kolem přehrady... 

 

Zablbly před Zámkem Plumlov,

 

a mít kola, tak to tady obkroužíme v okruhu několika set kilometrů. V blízkosti je totiž hrad Bouzov, zoologická zahrada, jeskyně a spousta další zajímavých míst. Prostředí je tu opravdu krásné a určitě stojí za prozkoumání. A jaro a teplo už se derou na povrch v podobě prvních sněženek, takže návštěvníci Plumlova se už brzy mají ještě více na co těšit.

 

Lavičky u hotelu a u vody. Není nic lepšího, než si jen tak sednout, vypnout mozek a odpočívat s pocitem, že jsme pro sebe něco udělaly. 

 

A ne se jen ládovat tunami bezchybných delikates jako při pozdním obědě. S takovou bychom se za chvíli mohly tak akorát kutálet kolem přehrady…

 

A navíc, kdo tady přijede, zařadí se mezi hvězdy. Hotel totiž navštěvují známé osobnosti jako Richard Krajčo nebo Ondřej Havelka. Tak vzhůru do toho. My už se mezi ně zařadily :)

 

Sylva a Lucka

Podobné články