Nové číslo Amazing Magazinu k prodeji

22. září 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Po měsících práce jsme se konečně dočkali - do rukou se nám z tiskárny dostalo druhé číslo Amazing Magazinu. Na výběru papíru jsme si nechali opět velmi záležet a jsme rádi, že tak vynikly fotky a promyšlený vizuál, který je pro nás nedílnou součástí celého časopisu. Během léta jsme cestovali na krásná místa, mluvili se zajímavými lidmi a objevovali česká města a jejich zákoutí, abychom vám mohli přinést vše to, co nás na našich cestách nejvíce zaujalo.

Něco vám prozradíme - strašně moc nás baví. A věříme, že nadšení budete i vy.

 

Doufáme, že vám téměř dvě stě stránek, které jsme tvořili pro vaše potěšení, nějaký ten pátek vydrží. Se čtením nespěchejte. Udělejte si oblíbenou kávu, zachumlejte se do teplé deky a za světla stolní lampy listujte pomalu Magazinem, jehož obsah bude stejně aktuální dnes, jako na konci listopadu. Schovejte si ho do knihovny a opakovaně se vracejte k rozhovoru s lidmi, kteří svými životy nebo přístupem ke světu inspirují a podněcují k zamyšlení.

Tématem tohoto čísla jsou Hrdinové. Rozmýšleli jsme se, koho na hrdiny považujeme my, ale především nás zajímalo, jak vnímají hrdinství lidé, které jsme v rámci našich rozhovorů zpovídali. Co přijde na mateřství nejnáročnější koreanistce Nině Špitáníkové a jaké bylo odstěhovat se do Ameriky pro historičku umění, kurátorku a pravnučku T.G. Masaryka, Charlottu Kotíkovou? Kdy se rozhodli manželé Vlčkovi ke koupi rozpadlé pražské usedlosti Cibulka, aby v ní vybudovali dětský hospic? Hádáte správně, odpovědi najdete v aktuálním čísle časopisu.

 

Náš druhý Amazing Magazín jsme vytvořili pro vás. Protože víme, jak moc vás baví architektura a design, že oceníte doporučení na české kavárny od Lukáše Hejlíka, a tipy na rande v Brně jsou přesně tím, co jste si chtěli vyhledat na internetu, ale zatím jste na to nenašli čas. Snad se nemýlíme v předpokladu, že se také rádi rozmazlujete, a proto jsme vám připravili rozsáhlou reportáž z Grandhotelu Pupp, který po velkorysé rekonstrukci rebrandingu září, jako snad nikdy předtím.

Že se nemůžete dočkat, až budete svůj výtisk taky držet v rukou? Mrkněte na naše partnerská místa, kde si můžete Amazing Magazin zakoupit. Nechybí v nich například karlínská ESKA, ETAPA, pobočky zmrzlináren PURO a Antonínova Pekařství, brněnské 4pokoje, ani olomoucké Kafe Jak Lusk.

Podobné články