Na Silvestra jsme oslavili 75.000 fanouška!

31. prosince 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Ještě začátkem prosince to nevypadalo, že bychom dosáhli pro nás neuvěřitelného čísla, 75.000 sledujících na naší fb stránce amazingplacescz. O to větší radost máme, že se tak symbolicky stalo v poslední den letošního roku, na Silvestra. Velké upřímné díky patří vám všem, kteří nás pravidelně sledujete a naše stránky doporučujete ostatním a všem těm, kteří nám poslali a pravidelně posílají úžasné tipy. Bez vás by projekt Amazing Places & Kouzelná místa v ČR neměl žádný význam.

 

Co je možná ještě důležitější než “nějaké” číslo na facebooku, že stále více z vás, ale i nás, všechna ta kouzelná místa navštěvujeme nebo to přinejmenším plánujeme. Naše omlouva je snad za jednu nepříjemnou věc spojenou s AP, a to že většina z  míst jsou dlouhodobě žádaná a tudíž není automaticky možné všem zájemcům o cestování po Čechách, Moravě a Slezsku vždy vyhovět. 

Připravujeme pro rok 2017 několik zajímavých novinek, které by měly ještě více pomoci v rozhodování, kdy a kam se vydat za kouzelnými zážitky a místy, ale o tom někdy příště. Dnes bohužel nemůžeme ani “naznačit”. Co ale slíbit můžeme, bude to brzy a zaručená pecka :-) Těšte se s námi a my zase doufáme, že společně v tom roce příštím oslavíme sto tisícého fanouška AP. Ještě jednou díky všem cestovatelům a krásný nový rok! 

Podobné články