Kreativní workshopy ve znamení starých časů

3. listopadu 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Nechte se vtáhnout atmosférou pravé kosmetické laboratoře, kde na vás kromě nejrůznějších vůní dýchne i tradice a historie. Z místa, kde se kreativitě meze nekladou, si kromě jedinečného zážitku odnesete i produkty podle vaší vlastní receptury. 

Kádinky, baňky a lahvičky všemožných tvarů a velikostí s kvalitními a přírodními ingrediencemi. To je základem Zážitkové laboratoře značky Manufaktura a také jejích kreativních workshopů, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, jak se tvoří tělový olej, koupelová sůl nebo třeba šampon snů. O vůni, barvě i názvu samozřejmě rozhodnete vy. Na kosmetických workshopech navíc proniknete do tradičních postupů, které značka Manufaktura pro své produkty používá a nasbíráte spoustu inspirace. Pokud patříte mezi milovníky aromaterapie nebo se snažíte najít si během dne víc času na sebe, doporučujeme workshop s tipy na tvorbu malých domácích lázní. Nebudou chybět esenciální oleje, koupelové soli ani vůně českého ovoce a tradičních bylin. Vy se díky tomu naučíte vykouzlit i z obyčejných okamžiků momenty relaxace a odpočinku. 

 

Zážitkovou laboratoř Manufaktura Experience najdete v nejstarší a největší prodejně české značky Manufaktura, kterou jsou její zákazníci už více než třicet let zvyklí navštěvovat v Melantrichově ulici v Praze. Samotný gotický dům byl součástí rozsáhlého klášterního komplexu, jehož centrem je dnes už odsvěcený kostel svatého Michala, kde kázal i Mistr Jan Hus. Genius loci se místu rozhodně nedá upřít a právě teď, po zasloužené a dlouho vysněné rekonstrukci, tyto krásné prostory znovu ožívají. 

Jak je u Manufaktury dobrým zvykem, inspiruje se i v tomto případě estetikou starých časů, která k tradiční výrobě neodmyslitelně patří. V interiéru je tato myšlenka podpořená zejména upcyclingem, kdy designeři vdechují nový život starším kusům nábytku, které tak mohou ještě dlouho sloužit a atmosféře gotického domu navíc perfektně sedí. Originální prostory laboratoře jsou navíc jako stvořené pro pořádání soukromých akcí od narozeninových oslav přes rozlučky se svobodou až k firemním teambuildingům, pro které bude výroba kosmetiky nápaditým zpestřením. Tak až budete mít cestu do centra Prahy, vydejte se za voňavými zážitky, které ve vás zanechají mnoho krásných vzpomínek a budou ozdobou vaší koupelny… Více informací včetně možnosti rezervace zážitků najdete na experience.manufaktura.cz.

Podobné články