Když vás hýčká Prezident

26. června 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Karlovy Vary byly mnoho let cílovou destinací takřka výhradně pro ruskou klientelu toužící po zázračných léčivých pramenech. Možná i současná situace paradoxně pomůže tomu, že se do města naplno vrátí i čeští návštěvníci.

 

Přes rok téměř vylidněné město, které se pravidelně „zahustí“ hlavně během filmového festivalu, letos v létě určitě nebude přeplněné turisty. Filmoví nadšenci zamáčkli slzu nad zrušením festivalu, ale jak se říká, každá mince má dvě strany − proč nevyužít šance poznat Karlovy Vary i jinak než skrze kinosály a festivalové bary? Třeba se na něj podívat shora z rozhledny Diana, kam si můžete udělat procházku, nebo se nechat vyvézt lanovkou, prohlédnout si krásné lázeňské stavby, zavítat do muzea Becherovky... Vaším útočištěm se pak namísto stanového městečka může stát hotel jen pár metrů nad vřídelní kolonádou. 

 

MEZI CELEBRITY

Hotel Prezident patří k těm novějším ubytovacím zařízením v Karlových Varech, rychle si však získal dobré jméno a prestiž. Založila ho MUDr. Milada Sárová, světově uznávaná odbornice v oblasti lázeňské léčby. Mezi její klienty patřili i Michail Gorbačov, Václav a Dagmar Havlovi, herci Ben Kingsley, Gérard Depardieu a spousta dalších. Že je paní doktorka obrovský profesionál, o tom svědčí i fakt, že v hotelu je takřka neustále a svým hostům je po celý den k dispozici. 

Hotel není přespříliš velký, což umožňuje najít ke každému klientovi individuální, až rodinný přístup. Ať si chcete dopřát ozdravný pobyt, zredukovat hmotnost, omladit tělo nebo si jen odpočinout, budete ve správných rukách. 

Uvolnění celého těla i mysli si můžete mimo procedury vychutnat i v hotelovém spa & wellness. Dejte si ráno pár temp v patnáctimetrovém bazénu s přímým vstupem na terasu, načerpejte síly v biosauně či finské sauně z cedrového dřeva nebo dopřejte tělu detox v aromatické páře. (Nejen) ženy si pak mohou zajít na kosmetické ošetření přírodní kosmetikou Babor. 

 

LABUŽNICKÉ POTĚŠENÍ

Vše je tady v harmonii. S tím souvisí i strava, na které si tu opravdu nechávají záležet. Snídaně, obědy i večeře jsou podávány formou bohatých švédských stolů. Do sytosti si můžete nabírat zeleninové saláty, zvěřinu, marinované ryby a spoustu dalších lahůdek. Nechybí ani pestrá nabídka dezertů připravovaných ve vlastní cukrárně. Na střeše hotelu, která je i skvělým místem pro odpolední odpočinek v houpačce nebo opalování na lehátkách, pěstují vlastní bylinky. 

Hotel nabízí pokoje čtyř kategorií. Všechny jsou ale prostorné, vybavené kvalitním a moderním nábytkem. Chcete více prostoru? Vyberte si ubytování v junior suite s prosklenou koupelnou. Rovnou z vany tak můžete sledovat televizi a těšit se do královsky velké a nadmíru pohodlné postele. A na další den plný zážitků.. 

 

KAM V OKOLÍ 

Už samotné město nabízí nemálo míst, která stojí za to vidět. Chcete-li si ale protáhnout tělo víc, vydejte se na jednu z pěších tras, které město obklopují. Je na nich hodně zajímavých zastávek s krásnými výhledy a zajímavými stavbami. A budete-li se chtít vydat i kousek dál, nabízejí se třeba Svatošské skály, hrad Loket, Krásenská rozhledna nebo hrad Bečov s relikviářem sv. Maura. 

Podobné články