Katka navštívila Villu Romanticu!

5. června 2017
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Kolíne, Kolíne, stojíš v pěkné ro-vi-ně! Tak tuhle písničku jsem si broukala, když jsem zrovna u počítače plánovala pracovní cestu do Kolína. Kromě této písničky v Kolíně absolutně nic neznám a hledat pěkné ubytování, kde se i dobře najím, byla doslova výzva. Protože při své práci potřebuju jít tak trochu na jistotu, neváhala jsem a poprosila Amazing Places, jestli by mi něco doporučili. “Villa Romantica, to se ti bude líbit!” zaznělo od Amazing. OK, jdu do toho. Zabalit kufr, naházet věci do auta a můžeme vyrážet.

 

Příjezd k hotelu byl pro mě doslova wow-efekt, protože objekt je vážně famózní. Připadala jsem si jako v Anglii. Cihlová stavba, kované zábradlí. Obří zahrada s trávníkem, na který se až bojím vkročit (mimochodem můžete :)). Fakt super.

 

Na recepci nás přivítala mladá slečna, což mi hned zlepšilo náladu. Všechno nám vysvětlila, zeptala se, kdy chceme snídat a předala kartu k pokoji. Cestou k výtahu mě trklo, že v sobotu ráno musíme hodně brzo vyjíždět a asi nestihneme snídani. “No problem, připravíme vám ráno před sedmou svačinku s sebou. Na co máte chuť? Sendvič, ovoce, něco na mls?” Wow! Tenhle přístup se mi líbí.

 

Dál už to znáte, přijdete na pokoj a jste unavení z cesty. Plácla jsem sebou do postele a užívala si naprostý klídek v hotelu. “Tady se mi bude spát krásně”. A taky že jo! Navíc jsme dostali ten největší pokoj s rohovou vanou, takže večerní koupel byla na pořadu dne. Mám ráda jednoduché hotely, kde je čisto a mám k ruce vše potřebné. Ani v Romantice tomu nebylo jinak.

 

Čekala nás první večeře. Na tu jsem byla obzvlášť zvědavá, protože mě ve většině případů hotelové restaurace příliš neoslní. Protože jsme se chtěli rozmazlit, šli jsme do dvou předkrmů a pak do hlavního jídla. Potěšilo mě, že mi servírka doporučila jídlo a trefila se do mého vkusu. Kdyby mi ještě zůstalo v břiše místo na dezert, vyzkouším.

 

Jídlo bylo naprosto bez chybičky. Všechno nám chutnalo a troufnu si říct, že jsem měla po dlouhé době fakt dobrý biftek! Když k tomu přidám naprosto profesionální a příjemnou obsluhu, rozhodně se sem opět vrátím, i kdyby jen na kafe nebo oběd.

 

Nedělní snídaně byla taktéž zážitek. Super servis, pestrý výběr a usměvavá obsluha, která s vámi prohodí několik slov :). Takhle si představuju hotel se zvládnutým servisem.

 

Jediná vada na kráse pro mě osobně je chybějící wellness, hotelu by slušelo.

 

Za mě Villa Romantica doporučuji v případě, kdy se chcete opravdu kvalitně najíst, dát si dobré víno nebo jen posedávat u dobré kávy v restauraci nebo na venkovní terase. Těším se na další zážitky, které můžu prožívat díky jedinečným tipům od Amazing Places. 


 

Katka Pavlíčková

specialistka na Instagram

www.businessgram.eu

Podobné články