Hurá všichni do Mariánek

8. června 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Mariánské lázně spouští cool animační program pro děti i dospělé - Coolonáda. Dost pravděpodobně jste do lázeňského města jezdívali sami a pro vaše děti hledali zázemí u prarodičů. Letos pošlete babičku s dědečkem na dovolenou ve dvou a děti vezměte s sebou do Mariánek. Čeká na vás relaxace, wellness i romantika, pro děti naopak zábava a spoustu aktivit. Vyměňte slanou vodu od moře za vodu pramenitou a objevte neobjevené!

 

Animační program Coolonáda je místo, kde se profesionální animátoři společně s chůvami postarají o vaše nejmenší i ty o něco odrostlejší. Co pro ně nachystali?

Všechnu tuhle zábavu si mohou užít vaše děti v programu Coolonáda. Co ale vy, unavení rodiče? Mariánské Lázně jsou doslova nadupané wellness procedurami, které vás dokonale uvolní a zrelaxují. Většina hotelů disponuje vlastním spa, tak se nechte inspirovat nabídkou přímo od samotných hotelů. A které hotely jsou zařazené do programu? Mrkněte zde. A kdyžtak to jistí Římské lázně s úchvatnou architekturou, dvěma bazény, saunou, parní lázní a spoustou místa pro odpočinek.

 

Na celodenní povalování ve wellness vás moc neužijí? Vyrazte na kolo nebo co takhle na golf. Že to neumíte? Špičkoví trenéři Royal Golf Clubu Mariánské Lázně vás to naučí. Lázeňské město nabízí i řadu kulturního vyžití. Užijte si příjemný divadelní večer v Městském divadle, zaposlouchejte se do tónů hudby při koncertech Západočeského symfonického orchestru či dalších z mnoha hudebních festivalů nebo si zajděte do kina Slavia. Zbytek času vyrazte na promenádu a pozorujte okolní dění ze zahrádky některé z kaváren.

Do projektu se zapojily i dva hotely, které jsou součástí Amazing Places a velmi se v něm angažují. Nemůžeme jinak než doporučit vybrat si Boutique Hotel Swisshouse nebo nádhernou Villu Patriot.

Tak co, naplánujete konečně letos dovolenou v Mariánkách i se svými dětmi?

Podobné články