Amazing Places jakožto kurátor svatebních míst

25. února 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Všichni pozorně poslouchejte!
MILE vydává Atlas svatebních dodavatelů!

Mile, aneb průvodce vaší svatby. Stylový čtvrtletník o českých i zahraničních svatbách, oslavách a jiných významných událostech přináší pravidelnou dávku inspirace pro budoucí nevěsty, všechny svatebčany a veškeré malé i velké oslavence. Už samotné vydání magazínu je zkrátka nádherné. Nečekejte tradiční časopis z lesklého papíru, jehož obsah tvoří z poloviny inzerce. Mile je jednoduché, a právě to je na něm unikátní. Tvrdý papír, spousta fotek, jedna strana matná, druhá zase lesklá... to je to, co nás na tom baví nejvíc.

 

Teď magazín Mile vydal Atlas svatebních dodavatelů, jakožto průvodce po nastávající nevěsty nebo zkrátka jen ženy, které chtějí být za pár měsíců/let/dekád připravené, až se jich milý zeptá na tu nejdůležitější otázku v životě. Preferencím se meze nekladou.

 

Bylo a stále nám  je ctí, že jsme se mohli stát na chvíli součástí tohoto krásného projektu. Naše kolegyně Hana byla totiž požádána (žádost o ruku už proběhla taky, ale o tom třeba jindy), aby se stala kurátorkou svatebních míst pro toto vydání. V Atlasu tak můžete najít spoustu míst, která jsou i u nás na webu Amazing Places, ale i pro mnohé třeba nové a neobjevené prostory.

 

Více se můžete dočíst na webových stránkách magazínu MILE.

Podobné články