Amazing KAMA

13. března 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Amazing Places, projekt, který přináší inspiraci v podobě nejkouzelnějších míst nejen v České republice. Kama, česká rodinná firma, která od roku 1989 vyrábí vlastní oblečení, které je krásné na pohled a zároveň udržitelné a etické. Různé obory, ale totožné hodnoty a vize spojily dvě silné značky a daly tak vzniknout unikátní kolekci zimního oblečení.

 

„Naše spolupráce s Amazing Places se zrodila velmi přirozeně. Plánovali jsme focení naší nové kolekce a hledali vhodné lokace, které by podtrhly atmosféru našich výrobků. S návrhem oslovit Amazing Places přišel náš společný ambasador Přemek Vida a pak už měly věci rychlý spád,“ vysvětluje Bibiána Navrátilová, marketing specialist společnosti Kama.
„Jsme na jedné vlně. Zastáváme podobné hodnoty a postoje k našemu podnikání. Slovo dalo slovo a vznikla myšlenka na speciální limitovanou edici oblečení pro naše ambasadory a fanoušky,“ doplňuje Petr Kotík, zakladatel projektu Amazing Places. Tým Amazing Places vybral jako základ nově vznikající limitované edice jeden ze svetrů, který střihem perfektně sedí ženám i mužům. Kama si pohrála s designem; vycházeli přitom z loga projektu Amazing Places. Z loga, které je minimalistické, čisté a elegantní. Písmeno A zakomponovali do tvaru hvězdy a nahradili jím původní hvězdu, která se v norském vzoru od Kamy standardně nachází. Vyjma svetru je motiv použit i na doplňcích – čepici, čelence, rukavicích a šále. Úlohy modelek a modelů se ujali přímo členové týmu Amazing Places.
„Na webu Amazing Places naleznete kouzelná místa, jejichž majitelé vkládají do své práce celé své srdce. Kultivují prostředí, tradici a své služby i gastronomii stále vylepšují. V Amazing Places učí lidi, že pro špičkovou dovolenou nemusejí opustit Českou republiku. Kama je česká rodinná značka, která se hlásí k myšlence Fashion Revolution, jejímž cílem je, aby oděvní průmysl neprodukoval oblečení jen krásné na pohled, ale i tak říkajíc uvnitř. Celých 30 let držíme výrobu v České republice a nekompromisně dbáme na kvalitu našich produktů i zákaznického servisu a ani na chvíli nás nepřestalo těšit naše řemeslo. S Amazing Places nás mimo jiné nepochybně spojuje právě ta láska k práci,“ uzavírá Navrátilová z Kamy a dodává: „Věřím, že limitovaná edice Amazing Places k nám přivede nové zákazníky.“ Součástí spolupráce je kromě výrobků také vzájemná podpora na sociálních sítích obou značek.

Podobné články