ALCHYMIST GRAND HOTEL & SPA

6. dubna 2020
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Stejně tak tajemný, přitažlivý a výjimečný jako pitoreskní uličky staré Prahy, ve kterých je ukrytý. Alchymist Grand Hotel & Spa – butiková perla v moři hotelových možností, které Praha nabízí.

Jen několik kroků od Karlova mostu, v podhradí Pražského hradu leží luxusní Grand hotel Alchymist patřící do prestižní hotelové skupiny Alchymist Luxury Group. Jeho starobylé sklepy jsou ideální jak pro uskladnění vín, tak pro výjimečné Escotica Spa, kterým toto útočiště pro všechny náročné cestovatele oplývá. Pobyt si tedy lze zpestřit například omlazujícími rituály, detoxikačními zábaly, masážemi, relaxační aromaterapií či římskými lázněmi. Kromě 27 deluxe pokojů a 19 apartmánů s mramorovými koupelnami si užijete také špičkovou gastronomii restaurace Aquarius. Ta vás rozmazlí například domácími italskými těstovinami či specialitami z ryb a plodů moře. Středomořský šmrnc restaurace je ovlivněn italským temperamentem majitele, ale pochutnáte si i na francouzských a českých pokrmech z portfolia šéfkuchaře Františka Mizerovského. Aby toho nebylo málo, můžete romantiku celého hotelu v budově z 15. století, ještě o něco víc přisladit. Doslova. Alchymist si totiž sám vyrábí čokoládové pralinky. Zajít na ně můžete do útulné hotelové kavárny Cafe Barocco Veneziano a když to nestihnete, tak je najdete každý večer na svém polštáři jako lahodnou pozornost na dobrou noc. 

 

SOUTĚŽ

Vyhrajte pobyt na dvě noci v Deluxe pokoji pro 2 osoby se snídaní, s welcome drinkem, domácími čokoládovými pralinkami, s denní ochutnávkou vín a sýrů v lobby baru a s neomezenou relaxací ve SPA Ecsotica.

 

 Více se dozvíte ZDE.

Podobné články