Darujte zážitky, ne věci

7. July 2019
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Máme pro vás skvělou zprávu. Nevěříte? Tak nám povězte, kolik z vás si někdy nevědělo rady s dárkem pro své blízké? Ať už to například byly narozeniny, svatba nebo třeba Vánoce. U nás v Amazing Places máme totiž pocit, že se to děje snad každému z nás. Jak vyplývá z nadpisu, jde nám více než o hmotné věci, o zážitky, z kterých můžeme mít tu největší radost, a které často v nás přetrvávají po celý život. 

A to byl jeden z hlavních důvodů proč jsme se rozhodli po několikaměsíční přípravě spustit první přímý prodej na našem webu, respektive nabídku dárkových voucherů. Od dnešního dne si můžete u nás na webu koupit univerzální voucher v různých hodnotách a udělat radost sobě, svým blízkým, kamarádům, rodině. Voucher může fungovat i jako originální odměna pro své zaměstnance, obchodní partnery. Díky tomu, že začínáme a ladíme poslední detaily celého systému, může se stát, že ne vše je ještě 100%, ale pracujeme na tom. Každopádně budeme moc rádi za každou zpětnou vazbu, zkušenosti a tipy, které od vás dostaneme. 

 

Vouchery se v tuto chvíli dají uplatnit již na více jak 120 místech, které patří do Amazing Places a další neustále přibývají. Poznáte je jednoduše podle ikonky dárkového voucheru na každé jednotlivé stránce kouzelného místa hned pod jeho názvem a nebo také v hlavním filtru našeho webu zaškrntěte tlačítko “Akceptuje dárkové vouchery” a dát filtrovat. Dárkové vouchery můžete koupit v hodnotách od dvou do deseti tisíc korun, zvolit zda chcete voucher poštou nebo elektronicky a voucher objednat. Vše je 100% zabezpečeno, i díky tomu, že platby jdou přes jednu z nejvíce rozšířených platebních bran u nás, přes společnosti GoPay. Jak voucher uplatnit, Často kladené otázky a další důležité informace najdete zde .  Když si s něčím nebudete vědět rady, rádi pomůžeme, stačí nám napsat nebo zavolat. Akorát o víkendu se nám pravděpodobně nedovoláte, to odpočíváme a nabíráme síly na další týden … :) 

 

Náš tip, když byste uvažovali při vhodné příležitosti, koupit si Dárkový voucher Amazing places, nechte si ho od nás poslat. Vypadá moc pěkně, stylově a udělá radost jak vám, tak určitě i vašim blízkým. 

Similar articles