Aktivní odpočinek a skvělé jídlo jen kousek za Prahou

12. November 2018
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Ať už chcete vzít rodinu na příjemný víkend nebo partu kamarádů na turnaj v golfu, potřebujete utužit vztahy s kolegy či klienty nebo sháníte místo pro velkou oslavu, Yard Resort je přesně to, co hledáte. Jeho multifunkční areál najdete jen deset kilometrů severně od Prahy ve vesničce Předboj.

Tady čeká moderní, designově zařízený hotel, který nabízí spoustu zážitků a zábavy. Jste-li nadšenec do golfu, nebo s ním hodláte teprve začít, bude vás zajímat devítijamkové hřiště, které ocení profíci, ale trénovat tu můžete klidně i s dětmi. Na rozcvičení a trénink je tu i zastřešený driving range. Mimochodem, dojíždět sem můžete klidně i pravidelně, nabízí tu i golfové kurzy pro dospělé a jejich potomky, a dokonce i pro seniory. Kdyby děti náhodou golf nezaujal, vyšlete je na trampolínu, skluzavku nebo na hřiště. Pokud by náhodou nebavil ani vás, můžete ho vyměnit za lekce jógy či zumby, které tu pravidelně probíhají. Každé úterý tu navíc svoji taneční školu otvírá populární tanečnice ze StarDance Alice Stodůlková.

 

Odpočinout si pak můžete v příjemné zahradě resortu, anebo v jednom z místních pokojíčků. Na výběr je hned několik různých typů. V romantickém apartmá najdete vířivku a krásný výhled do zahrady, nově zrekonstruované prostorné wellness pokoje nabízí masážní vanu a infra saunu. Těmto a také pokojům De Luxe dodávají útulnou atmosféru dřevěné historické trámy i designový nábytek vyrobený na míru. Chcete-li něco skromnějšího, jsou tu k dispozici ještě standardní pokoje s o něco menší rozlohou, avšak neméně pohodlné.

 

Nabrat síly (anebo o ně naopak znovu přijít, protože přejíst se je tu tak strašně jednoduché) můžete v restauraci Ke Tvrzi, jejíž historický interiér s moderními prvky a krbem, je skvělým místem pro rodinné oslavy, obchodní jednání i romantickou večeři. Díky prosklené stěně je těsně propojena se zahradou, kde se dá v létě sedět na terase přímo na břehu místního rybníčka. Skrze sklo můžete tak přímo ze zahrady sledovat kuchaře, jak ve špičkově zařízené kuchyni připravují vynikající jídla. Gastro zážitek si odvezou zejména milovníci české kuchyně, ale umí tu i variace mezinárodních pokrmů. Každý týden tu navíc lehce obměňují menu a rozšiřují stálou nabídku o sezónní jídla. Otevřeno samozřejmě není jen pro ubytované hosty, a tak můžete klidně využít toho, že nabízejí polední menu, a dorazit třeba jen na otočku uprostřed dne.

 

Yard resort je během sezóny a zejména o víkendech pravidelně vybookován díky svatbám, které se tu pravidelně pořádají a jejichž termíny jsou zamluvené dlouho dopředu. Yard je ale jedno z mála míst, kde svatba neznamená omezení pro hosty, kteří se jí neúčastní. Areál je natolik dobře rozdělený a profesionálně řízený, že se nemusíte bát, že budete rušeni svatebčany. Máme to vyzkoušeno na vlastní kůži.

 

Celý článek najdete také v týdeníku EURO zde

Similar articles