Amazing KAMA

13. March 2022
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Amazing Places, projekt, který přináší inspiraci v podobě nejkouzelnějších míst nejen v České republice. Kama, česká rodinná firma, která od roku 1989 vyrábí vlastní oblečení, které je krásné na pohled a zároveň udržitelné a etické. Různé obory, ale totožné hodnoty a vize spojily dvě silné značky a daly tak vzniknout unikátní kolekci zimního oblečení.

 

„Naše spolupráce s Amazing Places se zrodila velmi přirozeně. Plánovali jsme focení naší nové kolekce a hledali vhodné lokace, které by podtrhly atmosféru našich výrobků. S návrhem oslovit Amazing Places přišel náš společný ambasador Přemek Vida a pak už měly věci rychlý spád,“ vysvětluje Bibiána Navrátilová, marketing specialist společnosti Kama.
„Jsme na jedné vlně. Zastáváme podobné hodnoty a postoje k našemu podnikání. Slovo dalo slovo a vznikla myšlenka na speciální limitovanou edici oblečení pro naše ambasadory a fanoušky,“ doplňuje Petr Kotík, zakladatel projektu Amazing Places. Tým Amazing Places vybral jako základ nově vznikající limitované edice jeden ze svetrů, který střihem perfektně sedí ženám i mužům. Kama si pohrála s designem; vycházeli přitom z loga projektu Amazing Places. Z loga, které je minimalistické, čisté a elegantní. Písmeno A zakomponovali do tvaru hvězdy a nahradili jím původní hvězdu, která se v norském vzoru od Kamy standardně nachází. Vyjma svetru je motiv použit i na doplňcích – čepici, čelence, rukavicích a šále. Úlohy modelek a modelů se ujali přímo členové týmu Amazing Places.
„Na webu Amazing Places naleznete kouzelná místa, jejichž majitelé vkládají do své práce celé své srdce. Kultivují prostředí, tradici a své služby i gastronomii stále vylepšují. V Amazing Places učí lidi, že pro špičkovou dovolenou nemusejí opustit Českou republiku. Kama je česká rodinná značka, která se hlásí k myšlence Fashion Revolution, jejímž cílem je, aby oděvní průmysl neprodukoval oblečení jen krásné na pohled, ale i tak říkajíc uvnitř. Celých 30 let držíme výrobu v České republice a nekompromisně dbáme na kvalitu našich produktů i zákaznického servisu a ani na chvíli nás nepřestalo těšit naše řemeslo. S Amazing Places nás mimo jiné nepochybně spojuje právě ta láska k práci,“ uzavírá Navrátilová z Kamy a dodává: „Věřím, že limitovaná edice Amazing Places k nám přivede nové zákazníky.“ Součástí spolupráce je kromě výrobků také vzájemná podpora na sociálních sítích obou značek.

Similar articles