Darujte zážitky, ne věci

7. července 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Máme pro vás skvělou zprávu. Nevěříte? Tak nám povězte, kolik z vás si někdy nevědělo rady s dárkem pro své blízké? Ať už to například byly narozeniny, svatba nebo třeba Vánoce. U nás v Amazing Places máme totiž pocit, že se to děje snad každému z nás. Jak vyplývá z nadpisu, jde nám více než o hmotné věci, o zážitky, z kterých můžeme mít tu největší radost, a které často v nás přetrvávají po celý život. 

A to byl jeden z hlavních důvodů proč jsme se rozhodli po několikaměsíční přípravě spustit první přímý prodej na našem webu, respektive nabídku dárkových voucherů. Od dnešního dne si můžete u nás na webu koupit univerzální voucher v různých hodnotách a udělat radost sobě, svým blízkým, kamarádům, rodině. Voucher může fungovat i jako originální odměna pro své zaměstnance, obchodní partnery. Díky tomu, že začínáme a ladíme poslední detaily celého systému, může se stát, že ne vše je ještě 100%, ale pracujeme na tom. Každopádně budeme moc rádi za každou zpětnou vazbu, zkušenosti a tipy, které od vás dostaneme. 

 

Vouchery se v tuto chvíli dají uplatnit již na více jak 120 místech, které patří do Amazing Places a další neustále přibývají. Poznáte je jednoduše podle ikonky dárkového voucheru na každé jednotlivé stránce kouzelného místa hned pod jeho názvem a nebo také v hlavním filtru našeho webu zaškrntěte tlačítko “Akceptuje dárkové vouchery” a dát filtrovat. Dárkové vouchery můžete koupit v hodnotách od dvou do deseti tisíc korun, zvolit zda chcete voucher poštou nebo elektronicky a voucher objednat. Vše je 100% zabezpečeno, i díky tomu, že platby jdou přes jednu z nejvíce rozšířených platebních bran u nás, přes společnosti GoPay. Jak voucher uplatnit, Často kladené otázky a další důležité informace najdete zde .  Když si s něčím nebudete vědět rady, rádi pomůžeme, stačí nám napsat nebo zavolat. Akorát o víkendu se nám pravděpodobně nedovoláte, to odpočíváme a nabíráme síly na další týden … :) 

 

Náš tip, když byste uvažovali při vhodné příležitosti, koupit si Dárkový voucher Amazing places, nechte si ho od nás poslat. Vypadá moc pěkně, stylově a udělá radost jak vám, tak určitě i vašim blízkým. 

Podobné články