Jarní novinky - apartmány

14. června 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Na jaře jsme sedli do aut a rozjeli se hledat další úžasná místa jak v Česku, tak i na Slovensku. Dostali jsme od vás spousty tipů, a strávili tak několik týdnů na cestách, povídali si s desítkami majitelů a objevili místa tak kouzelná, až se nám tajil dech. V novinkách tak najdete opět pestrou směsici hotelů, penzionů, apartmánů a chaloupek, ze kterých si můžete vybírat. Nebudeme vás dále napínat a jdeme na to. Tady jsou naše letošní jarní novinky - pokračujeme s apartmány.

Pokud se vám nechce do hotelu a chaloupky jsou pro vás moc velké, apartmány jsou ideálním místem, kde se budete cítit jako doma. Začneme tentokrát na Broumovsku, kde vás vřele uvítají ve Stylových Apartmánech Bystré. Pro všechny, kteří milují toulky po skalách, jsou tyto apartmány ideálním výchozím místem pro spoustu výletů. V Krkonoších, přímo v centru Pece pod Sněžkou najdete o něco větší apartmánový dům, respektive Aparthotel Svatý Vavřinec. Tento komplex byl vybudován relativně nedávno a nabízí svým hostům komfort na vysoké úrovni.

 

Další dvoje apartmány jsou spíše rodinného charakteru a je velmi pravděpodobné, že se tu potkáte i s majiteli. První z nich Apartmány Český Ráj a Biokolna najdete na krásném místě nedaleko Jičína. K dispozici tu jsou 2 apartmány se společným malým wellness a jeden romantický apartmán Biokolna - vše s krásnými výhledy do okolní krajiny. Druhé apartmány najdete v obci Korce na Kokořínsku a nesou příznačný název Víkendovka. Zajet sem můžete ale i mimo víkend a užívat si klidu na krásných terasách, které k Víkendovce patří.

 

Když se vydáme na jih republiky, tak nemůžeme vynechat Lipno a Český Krumlov. Apartmánové domy Resortu Relax najdete tam, kde je lipenská přehrada nejširší a hostům tak může evokovat pobyt u moře. Jelikož jsou apartmány součástí resortu, hostům je k dispozici široká škála různých aktivit. Pokud preferujete méně rušné místo, ale stále na dohled Lipna, tak vám vřele doporučujeme Statek u Medvěda. Bývalou schwarzenberskou myslivnu v srdci Šumavy přestavěli majitelé na stylové apartmány s duší.

 

V Českém Krumlově se můžete ubytovat ve dvou prostorných apartmánech Latron 98, které se nachází pouhých pár metrů od zámku v bývalé budově Červeného kříže ze 16. století. Na jihu ještě chvíli zůstaneme, ale tentokrát se přesuneme na Moravu - historie Renesančního Domu Mikulov také sahá až do 16. století, je národní kulturní památkou a ubytuje se v něm 7 osob. Mimo jiné, interiér domu slouží i jako mini galerie prací sochaře Jiřího Netíka, který vystavoval i v katedrále Notre-Dame v Paříži, takže se máte na co těšit.

Podobné články