Je Česko amazing?

20. února 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Tým Amazing Places nejezdí jen na krásná místa po celé republice, ale účastníme se i zajímavých konferencí a akcí. Jsme nadšení, že jsme byli pozváni, abychom vystoupili na druhém ročníku konference 360° Travel Trends. Naše Hana bude mluvit o tom, zda je Česko amazing, jaké jsou trendy v cestování dnešních turistů a především jaké jsou současné nároky a očekávání Čechů na ubytování.

 

Tento pátek  22. 2. 2019 se tak v rámci Holiday World na pražském Výstavišti můžete těšit na Amazing Places, ale i spoustu dalších skvělých speakerů, kteří budou mluvit o influencer marketingu, nejvíc trendy tématu současného cestování.

 

My budeme z akce streamovat na Instagramu. Krom nás uvidíte třeba i Jirku Dužára z newyorské centrály CzechTourismu, instagramerku a skvělou fotografku Aki Votrubovou, nebo Babetu Schneiderovou - manažerku Bohemian Hostels & Hotels, z jejichž portfolia máme na Amazing Places olomoucký hotel Miss Sophie’s.

 

Těšíme se na spojení mladých lidí, kteří jsou zapáleni do cestování a navíc mají za cíl ukázat, jak je Česká republika amazing!

Podobné články