Nirvána nad hladinou

14. září 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Představte si místo, kde se můžete ponořit do absolutního klidu. Kousek od civilizace, přitom v naprostém soukromí. Žádní sousedé, žádní kolemjdoucí... Klid naruší jen občasné šplouchnutí kaprů, kteří vyskočí nad hladinu privátního rybníka.

 

Pokud jste se doposud nenaučili meditovat, a možná ještě ani netušíte, co to obnáší, v dřevěném srubu nad hladinou rybníka u Velkého Ratmírova to zaručeně pochopíte. Vítejte v netradiční chatě zvané Wellness Fishing!

 

Dokonalé soukromí

Polní cesta k samotnému rybníku se srubem není nijak značená, což je nejspíš záměr. Díky tomu se vám opravdu nepřihodí, že by vás během relaxačního pobytu vyrušil nějaký zvědavý pocestný. Sami se přitom k chatě dostanete pohodlně autem po cestě vysypané štěrkem a provoněné polním kvítím a heřmánkem. Zaparkujete hned za chatkou, tu však před vašimi zraky stále ještě chrání listí mladých stromků. Cestou k ní vás upoutá dřevěný sud s prosklenými dveřmi a finskou saunou po vaší pravici, po levici pa budete mít koupací sud s komínkem, který věští, že si v něm můžete kdykoliv vyhřát vodu na blahodárnou teplotu přesně podle svých představ, a to i kdyby venku poletovaly sněhové vločky!

 

Krátký můstek přes vodní hladinu vás přivede na terasu chaty usazené na plovoucím pontonu. Jakmile se před vámi otevře výhled na vodní hladinu, ztratíte řeč. Ano, opravdu je to všechno jen vaše. Alespoň na dobu pobytu, kterou jste si zarezervovali. Z terasy s lehátky a servírovacím stolkem se můžete po schůdcích vnořit přímo do rybníka, ale nejprve se budete určitě chtít podívat do interiéru

 

Celý článek v časopisu RODINNÝ DŮM naleznete zde.

Podobné články