Na firemní akci i dovolenou, na Moravu i na sever Čech

21. listopadu 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Přečtěte si, co mají tyto dva hotely společné, i když každý najdete v úplně jiném koutu naší republiky. Který je ideální pro konání velkých akcí a který si zachoval kouzlo první republiky, kde si užijete wellness a kde se zase můžete projet v loďce na vodě.

 

HOTEL PLUMLOV

Luxus s nádechem domácí pohody, takto lze charakterizovat hotel Plumlov. Styl první republiky, dobový vzhled interiéru a úžasná hudba hrající v pozadí při vychutnávání znamenitých delikates vám učarují. Hotel byl postaven už v roce 1906 a bohatá historie je protknuta celým komplexem. Nezaměnitelnou atmosféru dokresluje umístění hotelu. Nachází se na samotném břehu Plumlovské přehrady, v samém srdci Moravy. Malebné okolí s nádherným výhledem tvoří výborné předpoklady k pořádání rodinných oslav, svateb, firemních setkání, konferencí, školení i k příjemné dovolené. Potěší vás nejen milý přístup, péče, jak o člena vlastní rodiny, ale i spousta osobních tipů, kam vyrazit za poznáním.

 

CO TAM MŮŽETE DĚLAT
Toužíte po relaxaci, chcete si zasportovat nebo si jen přejete procházku na čerstvém vzduchu v půvabném prostředí? To vše je tady možné. Stačí usednout na slunnou terasu s božským výhledem na Plumlovskou přehradu, zavřít oči, vedle sebe postavit šálek kávy a nechat se kolébat slunečními paprsky.
Vodní plocha má ideální rozlohu. Přibližně 5 km dlouhý okruh zve k běhání i k projížďce na kole. Pokud by vám tato vzdálenost byla málo, nic vám nebrání vyjet po cyklostezkách, které jsou v okolí. Přibližně od května do září si pak určitě nenechte ujít romantickou projížďku po Plumlovské přehradě. A co víc, v létě se v přehradě můžete vykoupat. Kdo miluje přírodní koupání, bude tu doslova v ráji.

 

HOTEL OSTROV
Uprostřed lesů, skal a rybníků dobíjejte energii v příjemném prostředí hotelu s bazénem a privátním wellness. V nadstandardních pokojích si vychutnáte nádherný výhled na Ostrovské stěny. A mnozí z vás možná ocení absenci mobilního signálu v hotelu a využijí tak čas k odpočinku. Moderní hotel se nachází v samém srdci Českého Švýcarska, pouhých pět minut autem od německých hranic. Pokud sháníte ideální místo pro uspořádání firemního večírku či teambuildingu, hotel Ostrov vám poskytne příjemné útočiště až pro stovku zaměstnanců. A pokud se vám večírek protáhne, můžete se ubytovat v jednom z více než 30 pokojů. Ráno si můžete nechat donést snídani až do postele a k obědu si nechte doporučit od šéfkuchaře jeho specialitu – pomalu pečené maso, a to vše v útulně zařízené restauraci. Mají zde několik tisíc lahví vína, která kupují přímo od vinařů. Dále mají vlastní, unikátní blend kávy Ostrov (100 % Arabica, kterou nakupují přímo od farmáře v Kamerunu) a vlastní značku piva, polotmavý, nefiltrovaný OSTROFF 12.

 

CO TAM MŮŽETE DĚLAT

Okolí Českosaského Švýcarska nabízí nepřeberné množství turistických tras. Až se unavíte po celodenní túře, navštivte hotelové wellness. Zdarma můžete využít krytý vyhřívaný bazén s výhledem na Ostravské skály, vířivku, finskou saunu i parní saunu. Uvolnit se můžete také při masáži. Pokud chcete strávit krásný večer, hotel vám připraví romantiku ve wellness se svíčkami.

 

Na článek v originále se můžete podívat tady.

Podobné články