Na Chateau Mcely mají sraz malé princezny

4. srpna 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Devátý ročník dětské venkovní slavnosti na Chateau Mcely se připravuje na víkend 9. až 11. září 2016. Inspirací výpravného programu budou letos cesty princezny Nely z dětské knihy Inéz Cusumano za moře. Přímořská atmosféra, mořské víly, piráti, mušle, kokosy, exotické zmrzliny, drinky, lahůdky a hlavně spousta zábavy. Bonbónkem pro holčičky bude masáž „Proměna v mořskou pannu“. To vše na pozadí poselství milujícího srdce, harmonie a lásky – aloha filosofie - duše Havaje. Veškerý program má za cíl podpořit laskavé a milující chování dětí i rodičů, dětské sny a jejich nekonečnou fantazii.

 

Slet princezen má již mnoholetou tradici. Jejím cílem je potěšit děti i rodiče a souznít s mcelskou vizí, změnit svět k lepšímu i malými krůčky. Snad i proto se letošní slavnost inspirovala havajským poselstvím lásky a harmonie, aloha filosofií. Slavnost bude zahájena v meditační zahradě anglického parku u sochy Matky a dcery, symbolizující lásku a mateřství. Naváže na ni novinka v podobě Akademie princezen a princů, kde zábavnou hravou formou děti získají povědomí o etiketě. 

Pro rodiče je letos poprvé připraven speciální program v podobě semináře „Jak vychovat holčičku a jak chlapečka“. Tento program má za cíl pomoci rodinám k pohodovému a radostnému způsobu komunikace s dětmi po celý rok. A v neposlední řadě Slet princezen pomáhá méně šťastným dětem. Část výtěžku je určena jako již několikátý rok na aktivity pro handicapované děti z nedalekého Centra pro všechny. 

 

Program naleznete ZDE.

Podobné články