Udělejte si radost

14. května 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Staré otřepané hospodské rčení tvrdí: „S novým jarem nový harém.“ Neberme to doslova, neměňme unáhleně partnery, ale dopřejme jim (a také sobě) právo se po zimě rozmazlovat a užívat si života. Zde je několik tipů na to, jak a kde se bavit, odpočívat a vzdělávat se.

 

Javorka 

V České Třebové na vás čeká kouzelná prvorepubliková vila, v níž se o vás postará ten nejmilejší mladý pár Bára a Vojta se svým přátelským psem Benjaminem. Ti vlastníma rukama vybudovali a zařídili dva apartmány, jejichž hravý design vás nadchne.

 

Krakovice 

V tomhle penzionu nedaleko jihočeské Kaplice recepci nehledejte. A vlastně ani další vymoženosti moderního ubytování, jako jsou wellness, bazén či televize. Nevede sem ani asfaltová cesta. Zato tu najdete venkovské stavení připomínající středověký hrad s mohutnou dřevěnou pavlačí. Ráno si tu posedíte zachumlaní do deky a budete pozorovat východ slunce.

 

Panství Dlouhá Lhota 

V malebné brdské krajině nedaleko Prahy leží zámecký hotel Panství Dlouhá Lhota, zrekonstruované sídlo s dlouhou historií a jedinečnou atmosférou. Dobře sehraný personál vám splní všechna přání, od snídaně do postele přes vyžehlení róby na slavnost nebo svatbu v zámeckém parku až po ubytování domá- cího mazlíčka. Zákazník a jeho sny o životě na zámku jsou tu totiž na prvním místě. 

 

Theatre 

Do Olomouce se vždy jezdilo za kulturou, historií, architekturou... Dnes ale mnoho z nás navštěvuje toto úžasné město i kvůli skvělému ubytování a gastronomii. Ne každý by ovšem tyto kvality čekal na okraji Olomouce v hotelu, jehož součástí je kasino. Nechte se ale přesvědčit, návštěva hotelu Theatre rozhodně stojí za to. Součástí je i restaurace Entrée, kde v kuchyni vládne Přemek Forejt, porotce z pořadu Masterchef.

 

Roubenka Melánka 

Roubenka Melánka byla postavena v letech 2014 až 2015 poblíž Hlinska na rozsáhlé zahradě manželů Štenglových jako přesná imitace zdejších historických stavení. Výstavba probíhala pod bedlivým dohledem odborníka na slovo vzatého, pana Luďka Štěpána, významného historika a zakladatele skanzenu Lidových staveb „Veselý Kopec“.

 

Celý článek najdete zde.

Podobné články