Kouzelná místa ve světě

21. dubna 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Stáli jsme před otázkou, zdali na našich facebookových stránkách amazingcz přidávat kouzelné příspěvky i ze zahraničí, zvláště ze Slovenska. Sami jsme nevěděli, zda se spíše přikláníme k jednodušší variantě, mít vše na jedné stránce, a nebo příspěvky o kouzelných místech představovat na samostatné stránce. Alibisticky pro nás jsme to vyřešili tím, že jsme se vás prostřednictvím ankety na tuto otázku dotázali před několika dny na facebooku.

Vítězný názor většiny je, že současné fb stránky si přejete mít přesně tak, jak jsou nyní, tzn. zaměřené pouze na krásná místa v Čechách a na Moravě. A protože máme rádi čísla a statistiky, tak přesněji toto přání uvedlo více jak 85% z dotázaných. Z toho pro nás vyplynul jednoznačný závěr, že nadále necháme samostatné stránky pro Slovensko - https://www.facebook.com/amazingplacessk/  a zároveň v současné době rozjíždíme nové fb stránek těch opravdu amazing, cool a sexy míst z celého světa, které najdete na: https://www.facebook.com/Amazing-Places-Kouzelná-místa-ve-světě-496916753827895/timeline.

Snad vás budou nové fb stránky bavit, obohacovat a inspirovat stejně dobře jako doposud fb stránka Kouzelná místa v ČR. Nás to baví a sami jsme zvědaví, na jaká úžasná místa při objevování narazíme. :-)

 

Vaše Týna

členka expedičního týmu AP

Podobné články