Nechte se hýčkat v srdci Prahy

18. července 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Praha je jedno z nejkrásnějších měst na světě. A my ho máme přímo před nosem. Spousta Čechů si neuvědomuje jeho krásu, ale vždycky, když jedu do ciziny a bavíme se, odkud kdo pochází, všichni naší Prahu vychvalují do nebes.

 

Ale kde se v Praze ubytovat přímo v centru a zároveň být trošku stranou od všeho toho hluku?

Co takhle hotel, ze kterého uvidíte přímo na Karlův most?

Smetana Hotel má skvělou polohu v srdci města, okouzlující apartmány a personál, který se postará o veškerý servis, jaký se dá očekávat od pětihvězdičkového hotelu.

 

APARTMÁNY PRO KRÁLOVSKOU RODINU 

My dostali obrovský apartmán s masivními francouzskými okny, skrz které vidíte přímo na Karlův most. Měl dvě koupelny (asi abychom se nemuseli hádat) a jako bonus velikou skříň, ve které byla schovaná kuchyňka. A pozor! V kuchyňce najdete i nespresso kávovar.

 

TIP: V nabídce jsou také apartmány s balkonem, na kterém si můžete vychutnat třeba brunch.

 

SNÍDANĚ SNŮ

 

Každé ráno se podává snídaně à la carte. A můžu Vám říct, že to byla jedna z nejlepších ( a největších) hotelových snídaní, jakou jsem kdy měla. V lístku jsou na výběr například vajíčka na všechny možné způsoby ( za mě doporučuju vajíčka ve skle), čerstvě upečený štrůdl, nebo ovocný salát..

TIP: Můžete se nechat rozmazlovat a nechat si donést snídani přímo na pokoj.

 

ODPOČIŇTE SI

Než se vydáte do víru města, načerpejte sílu na nádvoří. Vyberte si, zda se budete opalovat na sluníčku, nebo vysedávat pod slunečníkem. K lenošení doporučuju objednat si skleničku místního vína.

 

ZAJĎETE SI NA NEJLEPŠÍ PRAŽSKOU ZMRZLINU

Crème de la Crème je nejlepší italská zmrzlina v Praze vyrobena s láskou, což poznáte hned u prvního ochutnání. Prodejna se nachází cca 5 minut od hotelu.

TIP: Dejte si čokoládovou a projděte se po Karlově mostě. V parném létě asi lepší program nevymyslíte.

 

VYPNĚTE

Až se vrátíte z pražských uliček, jsou Vám k dispozici masáže i kosmetika. Masáž si můžete objednat i na pokoj a relaxovat tak v naprostém soukromí.

Pokud by někdo chtěl aktivní odpočinek, hotel Vám pomůže zajistit osobního trenéra, který Vám dá pořádně do těla.

 

JÍDLO NA KAŽDÉM KROKU

K hotelu patří také dvě restaurace - Café  La Crème a Atelier Kalina. Připravují se zde pokrmy české i mezinárodní kuchyně.
Pokud si ani tak nevyberete a máte chuť úplně na něco jiného, stačí se zeptat na recepci, která Vám vždycky najde to správné místo ať už k obědu, či k večeři.

Věřím, že na pobyt ve Smetana Hotelu budete vzpomínat ještě dlouho. My se totiž nemůžeme naší další návštěvy dočkat.

 

Mějte se krásně, Annie&Rob

 

Autor: Andrea Beňová/AnniesSecrets - http://anniessecrets.cz

Foto: Robert Novak

Podobné články