Krása se skrývá v detailu

23. července 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Aparthotel Svatý Vavřinec vás příjemně překvapí už zvenku, a to nejen svou architekturou, ale také službami, které poskytuje. Již při příjezdu si všimnete, co vše k němu patří — samozřejmostí je restaurace, dále tu najdete prodejnu se sportovním vybavením, servis lyží, lékárnu a supermarket. Záhy vás čeká další překvapení, které se skrývá v podobě krásného a útulného lobby, kde byste u roztopeného krbu nejraději trávili každý večer se sklenkou dobrého vína. A v tu chvíli víte, že jste v dobrých rukách.

 

Majitelé se nechali inspirovat trochou Itálie, částí Švýcarska a kouskem Rakouska a z každého si vzali to nejlepší. Vzniklo tak designové ubytování s wellness a natolik špičkovou kuchyní, že budete chtít z menu ochutnat úplně všechno.

 

Aparthotel se skládá ze čtyř budov, ve kterých najdete studia pro dvě až čtyři osoby a různé typy apartmánů (až pro deset osob). Ty jsou, jak už jsme se zmiňovali, promyšleny do posledních detailů a některé z nich disponují balkonem. Kuchyňky jsou vybaveny vším, co budete během svého pobytu potřebovat — od mikrovlnky, trouby, myčky až po pračku. A pokud by se vám nechtělo do vaření, můžete využít hotelové snídaně, po-případě se během dne najíst v místní restauraci.

 

Kdybyste se chtěli opravdu rozmazlovat, pronajměte si mezonetový apartmán, do kterého se vejde až osm osob a patří k němu venkovní vířivka a finská sauna. Ale nemějte obavy, i pro ostatní hosty tu mají wellness, kde je volně k dispozici finská a parní sauna, vířivka, Kneippův chodník nebo třeba zážitkové sprchy. Stále vám to přijde málo? Pro tento případ jsou tu pro vás maséři, kteří vás budou hýčkat. Naše doporučení: masáž hlavy a obličeje vás dokonale uvolní.

 

Čím Svatý Vavřinec opravdu vyniká, je nabídka aktivit, jimž se můžete věnovat přímo v aparthotelu. O zábavu tu budou mít postaráno jak ti nejmenší, pro které je připraven krásný dětský koutek, tak i ti starší. Najdete tu hernu pro teenagery i pro dospělé. Stolní fotbálek, domácí kino, golfový trenažér, šipky — řekněte sami, co by vás nejvíce bavilo. A pokud byste dostali chuť na sklenku dobrého vína, buďte bez starostí. Aparthotel má také svou vinotéku a vinárnu.

Starost o hosty je tu vždy na prvním místě a myslelo se tu opravdu na všechno. Užijte si bezstarostný pobyt v Krkonoších právě zde.

 

Celý článek si můžete přečíst zde.

Podobné články