Dosáhli jsme 100 tisíc fanoušků na Facebooku!

28. května 2017
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Ohromnou radost nám udělala zpráva, že jsme na FB překonali, pro nás dříve nepředstavitelnou, hranici 100 tisíc fanoušků. Děkujeme všem, kteří nás sledujete a dlouhodobě podporujete. Jsme rádi, že vás bavíme. Na jedné straně je to pro nás velké zadostiučinění, že projekt, na němž pracuje více jak 10 lidí po 3 roky, má úspěch, na druhé straně je to ohromný závazek do budoucna, abychom si i nadále zasloužili vaši přízeň a důvěru. Sice to zní trochu jako klišé, ale lépe to zkrátka popsat neumíme :-).  Bez vás a bez všech lidí, kteří mají nápady, staví a provozují ostrůvky pozitivní deviace formou kouzelných míst, by náš projekt nebyl ničím.

 

Připravujeme spoustu novinek, nejen zde na Facebooku, ale též na našem webu. Ty by vám měly pomoci se v rozrůstající nabídce kouzelných míst lépe orientovat. Například rozšíříme možnost filtrování na webu, přidáme orientační ceny za ubytování, zjednodušíme a zvýrazníme přechod na stránky vámi vybraných míst, abyste si snadněji mohli ověřit dostupnost, případně si rychle udělat rezervaci a v neposlední řadě také přidáme doplňující originální piktogramy, které by opět měly pomoci ve snadnější orientaci. V příštích dnech také spouštíme po několika měsíční přípravě anglickou verzi webovek a startujeme práce na překladu do němčiny.

 

Možná ještě důležitější zprávou je posílení našeho kreativního týmu nadšenců o Dominika Feriho, který se začátkem června stává novým brand managerem Amazing Places. Dominika asi není příliš představovat. Kromě toho, že se v Teplicích stal nejmladším radním, který byl kdy v Česku zvolen, studuje úspěšně práva a navíc organizuje besedy se studenty středních škol po celé zemi. Tým posílí i nová výkonná ředitelka Hana Krausová, která bude mít nelehký úkol – pomoci projektu prorazit nejen u nás, ale i v zahraničí. Hanka přichází z agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest, kde měla na starosti rozvíjející se nadějné startupy, a nás těší, že svou budoucí kariéru spojila právě s námi. Určitě je dobré zmínit, že na projektu celá léta spolupracovali a spolupracují grafici, vývojáři, redaktoři a blízcí spolupracovníci, bez kterých by projekt nebyl tam, kde dnes je. Díky všem!

 

Před necelým měsícem jsme zveřejnili soutěž a zajímalo nás, kdy překročíme magickou hranici 100 tisíc fanoušků. A protože se sešlo více správných tipů, vítězi se stávají Majka Krňáková, Kornelie Ricks, Milena Ludvíková a Naďa Selníková kteří si mezi sebe rozdělí částku 10 tisíc korun. Ty mohou dle svého uvážení proměnit v kouzelné ubytování pro sebe a s své blízké. Všem vítězům tímto gratulujeme!

 

Na závěr si troufale přejeme, aby se zdvojnásobil počet fanoušků na našem Facebooku, Instagramu a webu. Jo a protože stále hledáme nová zajímavá místa, tak pokud o nějakém víte, napište nám. Už v minulosti jsme od vás totiž získali spoustu skvělých tipů.
 
Díky :-)


 

Petr Kotík, zakladatel projektu Amazing Places

Podobné články