Bloges Robes na výletě s Amazing Places!

25. února 2017
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Minulý týden jsem si udělala den off a vyrazila na výlet do Poděbrad. V ten den byl Valentýn, takže moje oslava byla jak se patří, ikdyž o tomhle svátku jsem mluvit nesměla, protože ho můj kluk (narozdíl ode mě) neslaví.:)

Tenhle výlet byl takový náš kompromis a bylo to fakt skvělý, hlavně kvůli hotelu, místu a restauraci, kterou jsme vybrali…

 

Tento kouzelný hotýlek Mammas Butique Hotel, který je přímo u parku Poděbrad jsem našla na stránkách AMAZINGPLACES.CZ. Je otevřený teprve od září, takže vše září novotou a celý tým, který se o hotel stará si ho stále šperkuje. 

Ještě k Amazing places… Mrkněte stoprocentně na jejich stránky, protože už sem tam našla druhé krásné místo s kterým jsem byla víc jak spokojená. Stále stránky doplňují a vyhledávají nová a nová místa, tak ať vám nic neunikne.

 

Hned od příjezdu jsme se cítili skvěle. V hotelu je malá, hezká recepce, kde vám milé slečny vše osvětlí. Dostali jsme prosvětlený pokoj s nejpohodlnější postelí na světě. I paní ředitelka nám ji vychvalovala a měla pravdu, spalo se nám jak v bavlnce. Kdo neozkouší, nebude vědět o čem je řeč.:)

 

A protože vždycky musíme vyzkoušet úplně všechno, tak jsme se s přítelem oba vystřídaly v malém wellnessu na masáži. Ja jejich stránkách si můžete vybrat od sportovní masáže, až po kambodžskou nebo havajskou.

Wellness je v hotýlku malé, ale o to útulnější.

 

Další co stojí za řeč je restaurace La Mamma Cucina, která je součástí hotelu. Krásný stylový prostor se bude líbit opravdu všem, zéjména těm, kteří milují středomořskou kuchyni a dobrá vína. Součástí restaurace je i vinotéka, takže můžete v restauraci degustovat, co hrdlo ráčí.

 

A co jsme ochutnali? Dali jsme si rovnou degustační meníčko o čtyřech chodech. Moc jsme si pochutnali a doslova se přežrali, protože porce jsou velké a chtějí vám tam dopřát. Ke každému chodu bylo jiné víno a dokonce jsme ke každému měli i menší povídání.

 

Za nás tedy doporučujeme degustační meníčka a nezapomeňte na víno. Nakouknout můžete rovnou do kuchyně, kde se všechny dobrůtky vaří. Já jen nenakoukla, dokonce sem jim tam i vlezla.:))) 

Samá chvála co? Fakt to stálo za to a chci ještě pochoválit personál, který byl přátelský a milý, to vám celý zážitek ze skvělé véči jen podpoří.

 

Snídaně? Na Bookingu jsem si přečetla skvělé hodnocení a velká chvála padala zrovna na snídaně, kterých jsem se tak nemohla dočkat.

Očekávání bylo splněno, dostanete meníčko a vyberete si co jen chcete. Konečně postupně odzvonilo studeným a okoralým vajíčkám, kterých si sice můžete nabrat kolik chcete, ale k čemu to je, když jsou hnusný.

Tady vás budou čekat různé druhy sýra, ořechy, ovoce a zelenina a zbytek si objednáte. Za mě jedna hvězda. Na snídaně si totiž potrpím a umím u nich sedět klído dvě hodiny.

 

Po snídani už zbyl čas jen na projížďku parkem a šup zase do Prahy. Musím říct, že udělat si den volna v týdnu má svý kouzlo. Zkuste to někdy i vy.

KISS

M.

Bloges Robes

Podobné články