Apartmán-hotel Jítrava: Báječný odpočinek na venkově

12. října 2016
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Jítrava dokáže okouzlit svou malebnou krajinou, kouzelnými roubenkami a pohledem na pastviny. Apartmán-hotel Jítrava nabízí například skvělé prostředí, útulné apartmány a gurmánský zážitek. Na zasloužený relax tam odjela Jana se Sabinou a o tom, jak si to tam užily, si můžete přečíst v krátké reportáži.

Výběr pokoje jsme nechaly na personálu a o to větší radost jsme měly, když nás slečna z recepce zavedla do růžova laděného apartmánu. Pro dvě holky roztomilá kombinace, nad kterou jsme se nějaký čas rozplývaly :-) 

Na pokoji jsou k dispozici župany a pantofle, což navodí pocit domácí pohody.

Protože bylo celkem chladno, zabookovaly jsme si hodinku v útulném wellness. Ve společnosti výborné Pálavy nás to ve vířivce o to víc bavilo.

Večeři jsme si daly v restauraci , moc jsme si pochutnaly, ale o tom až později!

Mají tu skvělé domácí snídaně, na přání vám udělají palačinky nebo vajíčka.

Den jsme využily procházkami po okolí. Vesnice Jítrava je opravdu malebným místem - pohádkové roubenky, pastviny se zvířaty, dechberoucí panorama na Krušné hory. Součastí Jítravského dvorce je i pivnice a penzion.

Během pobytu jsme se musely věnovat práci, wi-fi funguje všude dobře, tak že jsme si lehly s Macem a šálkem čaje do postele.

Večer jsme ochutnaly jehněčí paštiku, kuřecí supreme a čokoládový dezert. Od samotné prezentace jídla, přes příjemnou obsluhu až po kombinaci chutí to byl gurmánský zážitek! 

A protože nám to nedalo, šly jsme pozdravit kuchaře přímo do kuchyně a omrknout, jak se takové dobroty připravují.

Poslední den jsme se nasnídaly a vyrazily směr Praha rovnou do kanceláře. V normální provozu to za hodinu zvládnete a to se za takový odpočinkový pobyt na venkově vyplatí!

 

Web kouzelného místa
 

Podobné články