Vyberte nejkrásnější chalupu roku 2018

25. listopadu 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

My Češi jsme chalupáři tělem i duší. Chatařské osady, horské chalupy, roubenky i sruby a hlavně samotné chataření má u nás dlohou tradici. A pokud žádnou chalupu nevlastníme, protože třeba máme rodinný dům, který nám bohatě postačí (ať už jde o práci, nebo odpočinek), baví nás cestovat do českých i moravských koutů a v pěkných rekreačních chatách a penzionech trávit svoji dovolenou.

 

Pobyt v jedné z mnoha krásných a romantických chalup můžete vyhrát i vy. Stačí, když se zúčastníte soutěže, kterou pro vás připravila redakce časopisu Rodinný dům, kam jsme společně vybrali třicet kouzelných chalup a chaloupek. Prohlédnout si je můžete jak v samotném časopise, tak i online ZDE

 

Soutěžit můžete až do konce roku, stačí vybrat tři nejkrásnější chalupy a výhrou pro tři vylosované pak bude voucher pro dvě osoby na dvě noci v některé z chalup, pro které hlasovali. Více fotek, informací i podmínky soutěže najdete na odkaze výše.

 

Na těchto fotografiích: Roubenka Melánka, Chalupa na horách, Roubenky Polubný. Fotografie všech chalup jsou v originálním článku časopisu Rodinný dům.

Podobné články