Rozlučka na Chateau Hostačov

30. července 2018
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Jen kousek za Prahou, cca hodinku autem, se nachází opravdový skvost. Chateau Hostačov, kde se hned po příjezdu cítíte jako zámecká paní, nám všem vykouzlil úsměv na rtech a okamžitě jsme věděly, že tenhle víkend bude patřit k těm nezapomenutelným.

 

Slavily jsme tu rozlučku se svobodou, takže jsme hned po příjezdu dostaly na rozehřátí vychlazené Prosecco. Trochu jsme popravdě narušily jinak klidnou atmosféru celého zámku, ale nikomu to, zdá se, nevadilo. Personál byl naopak velmi profesionální a milý a během chvíle už jsme seděly u velkého stolu pro 12 lidí, kam se servírovaly výborné pokrmy. Například oblíbené krevety, houbová polévka, salát s kozím sýrem další strašně dobrý jídla, včetně několika lahví vína.

Vše se pak přesunulo do společenské místnosti, kde jsme se mohly v představách vrátit do dávné aristokratické společnosti, která tu hrála třeba karty nebo probírala nejposlednější drby :). My tu zkoušely hrát kulečník a na klavír. 

 

Okouzleny atriem, chodbami a restaurací jsme si na ubytování do pokojů vzpomněly až později k večeru. Každý dostal po dvojicích obří pokoj s vlastní vířivkou. Pokoje byly nazdobené do ojedinělých designů. V jednom převažovaly květinové vzory, další nabízel zvířecí dekorace a nebo pastelově růžovou barvu. Zkrátka ideální pokojíčky, kde jsme se cítily doslova jako princezny. 

 

Kromě válení se v obřích postelích a pití šampaňského se dá i mimo zámek strávit spoustu zábavy. Na druhý den jsme si s holkama udělaly piknik na zahradě. Výhled z pokoje jsme navíc měly na hodně lákavý bazén, jenže byly celkem nízký teploty, takže na tuhle aktivitu jsme mohly hodně rychle zapomenout.

Velká část z nás si ale dala masáž zad, zabavila se procházkou k přilehlému rybníku nebo výletem na zámek Žleby s obědem v místní restauraci. Daly jsme si hezky smažák na kocovinu z předešlé noci. 

Díky moc Amazing Places za skvělý výběr místa. Dokonale stvořený pro holčičí víkend!

 

Celý článek naleznete i zde.

Podobné články