5 kouzelných míst, kam utéct před stresem

18. března 2019
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Padla na vás jarní únava a rády byste načerpaly síly někde pryč od městského shonu, na venkově v krásné přírodě? Nedivíme se! Proto jsme pro vás připravili přehled naprosto úžasných a kouzelných chalup nejen v České republice, kam můžete utéct před stresem.

 

Roubenky na stráni

Beskydy patří mezi dosud málo objevené české hory, takže se k jarní relaxaci hodí naprosto ideálně. Tím spíš, pokud se ubytujete v Roubenkách na stráni, které vlastníma rukama postavili jejich majitelé a vložili do nich svoje srdce. Určitě to při pobytu tady taky pocítíte. Přírodou a čistým vzduchem se můžete kochat na krásné prostorné terase, když vám bude zima, zatopíte si v krbu, prostě nádhera!

 

Chalupa ve Zvonkovém údolí

Ubytování ve Zvonkovém údolí? Už to zní samo o sobě přímo pohádkově. A co teprve v místní Chalupě, která je umístěná na samotě uprostřed lesů a luk? To je přímo značka ideál. Čeká vás tady čistá příroda a spousta tras na cyklistiku nebo turistiku. V okolí je navíc síť válečného opevnění – bunkrů, které jsou přístupné veřejnosti. Zabavíte se i přímo v okolí chaloupky – můžete si zahrát badminton, naložit se do koupacího sudu (dá se vytopit!) nebo si rozdělat oheň a jen tak okolo něj sedět a užívat si klid.

 

Vinařství Obelisk

Máte rády víno a prostředí vinařství? Pak je pro vás ubytování ve Vinařství Obelisk ve Valticích jako stvořené. Jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje jsou zařízené minimalisticky, aby vás při pobytu nic nerušilo. A každý z místních čtyř pokojů má samozřejmě svoji vlastní soukromou vinotéku. Není to splněný sen každého milovníka vína?

 

Wellnessvagón

Hledáte originální ubytování? Vyzkoušejte přestavěný vlakový vagón, který poskytuje dostatečný komfort během celého roku. Wellnessvagón najdete v samém srdci Třeboňska a překvapí vás svým nadstandardním vybavením – těšit se můžete na vířivku nebo venkovní koupací sud, přímo u vagónu si můžete zahrát ruské kuželky a volejbal.

 

Stromhouse

Nebo byste rády bydlely v korunách stromů? Není problém! Naprosto neskutečné a nádherné ubytování nabízí Stromhouse v blízkosti Sázavy. Bez wifi i elektřiny tady můžete prožít opravdu romantické večery, číst si na terase nebo si užívat praskání ohně v ohništi jen kousek od stromového obydlí. Až vás místní klid omrzí, můžete vyrazit na výlet právě do Sázavy nebo se do Českého Šternberka. Třeba na kole.

 

Celý článek najdete zde.

 

Podobné články