Ještě víc Amazing s VISA

13. ledna 2022
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Dobré věci se přitahují, a tak bylo přirozené, že se naše platforma spojila s Visa Benefit Programem. Díky tomu, až příště zaplatíte svůj pobyt kartou VISA, najdete na pokoji jako pozornost například láhev vína, volný vstup do wellness, kávu s lahodným zákuskem, romantickou večeři či upgrade do pokoje vyšší kategorie a mnoho dalšího. 

 

Visa Benefit Program je pouze pro držitele karet Visa Premium (Gold, Platinum, Infinite) a všech firemních karet VISA. Pokud jste tedy vlastníky jedné ze zmíněných karet, máte nárok na výhody ve Visa Benefit Programu.

Vybraná kouzelná místa najdete na webových stránkách VISA spolu s konkrétním dárkem. Každý dárek je jedinečný stejně jako je jedinečné každé místo. Podmínkou pro získání dárku je zadání kódu AMAZINGVISA2022 při rezervaci pobytu a prokázání se některou z výše zmíněných platebních karet při příjezdu. Rezervaci je třeba uskutečním pouze přes web hotelu.

A protože vám chceme dělat radost celý rok, připravili jsme pro vás s VISOU soutěže o báječné pobyty na kouzelných místech. Nenechte si je ujít a pravidelně sledujte náš web a sociální sítě.

Pokud si chcete užívat lákavé výhody a zapojit se do Visa Benefit Programu, kontaktujte svou banku. Když už se odměníte jedinečným pobytem, nezapomeňte, že je tu VISA, která vám za věrnost váš pobyt ještě více zpříjemní. 

Veškeré informace najdete na tomto odkaze.

Podobné články